Πολιτιστικά

Στο Nstv Live o Ali George ταλαντούχος τραγουδιστής και κιθαρίστας» από το Bath ,UK.

γράφει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Από την συχνότητα του www.nstv.gr/nstvlive και την εκπομπή "Ταξιδεύοντας στον Κόσμο" με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Με θέμα : Την  Παρουσίαση του Ali George ενός εξαιρετικά ταλαντούχου τραγουδιστή – τραγουδοποιού και κιθαρίστα» από το Bath ,UK.  

Ο Ali George μας μίλησε για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε το Bath ,UK.  Είναι μια κομψή πόλη γεμάτη παραδοσιακή κληρονομιά, σύγχρονη κουλτούρα, χώρους πρασίνου και μερικές εκπλήξεις.

Χτισμένο για ευχαρίστηση και χαλάρωση, το όμορφο μπάνιο ήταν ένας προορισμός ευημερίας από τους ρωμαϊκούς χρόνους.

Τα νερά εξακολουθούν να είναι μια μεγάλη κλήρωση, τόσο στα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά όσο και στο εντελώς σύγχρονο Spa Bath Spa, το οποίο στεγάζει τη μόνη φυσική θερμική  πηγή στη Βρετανία που μπορείτε να κάνετε μπάνιο.

Με αξιοσημείωτη συλλογή μουσείων και γκαλερί του Bath και με αρκετά φεστιβάλ, θεάτρου, μουσικής που μπορεί να απολαύσει όποιος βρεθεί στην συγκεκριμένη περιοχή.

Στην συνέχεια μας είπε πως ασχολήθηκε με την μουσική καθώς και την επαγγελματική του πορεία  ως κιθαρίστας ,τραγουδοποιός και τραγουδιστής.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες  απέναντι στον Ali George που θέλησε μέσω του www.nstv.gr/nstvlive και της εκπομπής μας να ακούσουμε ένα μικρό μέρος της δουλείας του

Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε την Κα Όλια Τσόπελα για την βοήθεια της στην μετάφραση.

Δείτε το βίντεο…

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια