Κοινωνία

Θεατρικό ''ο τσάρος με την μακριά γενειάδα'' από τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Νέας Σμύρνης

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Την τέταρτη εκδήλωση στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για το τέλος της σχολικής χρονιάς διοργάνωσε το 7ο Δημοτικό Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  με τη θεατρική ομάδα του σχολείου να παρουσιάζει το έργο «Ο Τσάρος με τη Μακριά Γενειάδα», ένα ρώσικο παραμύθι σε διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη και μουσική του Γιάννη Μακρίδη.

Την επιμέλεια και το συντονισμό είχαν η Ανθή Ασπιώτη και η Μαρία Αποστόλου, ενώ η Θεατρική διδασκαλία και οι χορογραφίες ήταν της Γρηγορίας Λυρά.

Η Ανθή Ασπιώτη και η Μαρία Αποστόλου μίλησαν στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr τονίζοντας πως τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μεταδίδοντας την ενέργειά τους στο κοινό, παρότι η παράσταση ήταν πολύ δύσκολη καθώς συμμετείχαν 28 παιδιά, πολλά από τα οποία είχαν διπλούς ρόλους και έπρεπε να αλλάζουν κουστούμια συνεχώς, αλλά και να ακολουθούν την πορεία της παράστασης. Ευχαρίστησαν τη δασκάλα Γρηγορία Λυρά, όχι μόνο για τη δουλειά της με τα παιδιά, αλλά και για τα σκηνικά και τα εξαιρετικά κουστούμια για τα οποία ήταν υπεύθυνη.

Οι μικροί μαθητές Ιωάννα και Θανάσης που συμμετείχαν στο θεατρικό τόνισαν πως παρά τις πολλές πρόβες που έκαναν όλη τη χρονιά και τη δουλειά που απαιτήθηκε σε συνδυασμό με τα μαθήματά τους, τους άρεσε που συμμετείχαν και θα συνεχίσουν να ασχολούνται με τη θεατρική ομάδα.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια