Εκλογικά

Θεανώ Φωτίου στην Νέα Σμύρνη στο NStv: ''Το σύστημα αμύνεται αγρίως''

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης και στο πλαίσιο του δεύτερου Συνεδρίου που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις 13 έως 16 Οκτωβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης διοργάνωσε συζήτηση με εισηγήτρια τη Θεανώ Φωτίου, Αναπλ.Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ανάπλ.Υπουργός ενημέρωσε για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτές θα παρουσιαστούν στο δεύτερο Συνέδριο, ενώ στο τέλος ακολούθησε συζήτηση.

Μιλώντας στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, η εισηγήτρια δήλωσε πως «οι αξίες του κόμματος παραμένουν πάντα οδηγός μας και αυτές είναι που προσπαθούμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες να κάνουμε πράξη». Υπογράμμισε  πως στην Ευρώπη των 28 η μόνη χώρα με αριστερή κυβέρνηση είναι η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε «το ότι ο λαός μας έδωσε την εξουσία μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, μας δημιουργεί μία νέα εμπειρία, νέα δεδομένα, ώστε όλη η θεωρία και όλες οι αξίες και όλες οι αρχές της Αριστεράς και του κόμματος μας, ενώ ισχύουν, σήμερα υδρεύονται από την κυβερνητική εμπειρία».

Επίσης, δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περιθώριο να μειωθούν άλλο οι συντάξεις, προσθέτοντας πως οι δηλώσεις της έχουν παρερμηνευθεί για διάφορους λόγους.

Τέλος, πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να επαναφέρει τη νομιμότητα που δεν υπήρχε τα προηγούμενα 27 χρόνια με αποτέλεσμα «το σύστημα να αμύνεται αγρίως».

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια