Αθλητικά

Μπάσκετ: Καραγιάννης τριετίας στον Μίλωνα

Με το Νίκο Καραγιάννη στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει να πορεύεται και τα επόμενα χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα, αφού όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος ο έμπειρος coach έχει συμφωνήσει όχι μόνο για την επόμενη σεζόν αλλά και για την επόμενη τριετία, ώστε να ηγηθεί του πρότζεκτ για επιστροφή του Μίλωνα στα ψηλότερα πατώματα του ελληνικού μπάσκετ. Διαβάστε την ανακοίνωση του σωματείου:

"Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Καραγιάννης θα συνεχίσει στο τιμόνι του Μίλωνα και για την επόμενη σεζόν 2021-2022.

Ωστόσο το πλέον σημαντικό είναι πως ο Νίκος Καραγιάννης θα βρίσκεται για τα επόμενα τρία χρόνια στον πάγκο του Μίλωνα με στόχο την υλοποίηση του project για την επάνοδο του συλλόγου εκεί που του αρμόζει.

Ο πολύπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη δύο σεζόν στον σύλλογο, αφήνοντας το στίγμα του και επιφέροντας αρκετές αλλαγές τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα κάτι που φάνηκε και πέρυσι στο πρωτάθλημα το οποίο βέβαια διεκόπη λόγω πανδημίας

Ο Νίκος Καραγιάννης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδαίτερα ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα βάζοντας φιλόδοξους και παράλληλα ρεαλιστικούς στόχους για την επόμενη τριετία.

Στον Μίλωνα υπάρχει το καλύτερο δυνατό πλαίσιο ώστε να κοιτάμε μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν όραμα ώστε να δομησουμε κάτι σοβαρό που θα έχει συνέχεια καθώς οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και να επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια