Μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης .“Ανθρωποι … Μονάχοι…ποτέ” από το Σύλλογο Νέας Σμύρνης Ποιότητα Ζωής
Ο Σύλλογος Ν. Σμύρνης «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» με Αρωγό την Εστία Νέας Σμύρνης και στα πλαίσια της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που έπληξε η θεομηνία παρουσιάζουν το μουσικό σύνολο “METHEXIS” μαζί με άλλους καλλιτέχνες δείχνοντας την αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας,στην αίθουσα «Πάνος Χαλδέζος», μια μουσική βραδiά με ελληνική μουσική (ελαφρολαϊκά – μπαλάντες κ.α) ανάλογη με το πνεύμα των γιορτινών ημερών.
Η Συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7:00μμ στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης [Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1,. Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη]
Είσοδος ΑΠΟ 5€ (μπορείτε να δώσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από 5€ και πάνω). Τα χρήματα θα διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
25ης Μαρτίου 19, Νέα Σμύρνη
Τηλ: 2130406077
Email: syllogosNSPZ@yahoo.gr FB: SyllogosNSPZ
Σχόλια