Κοινωνία

KATAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας καταγγέλλει την απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά, στελέχους της φασιστικής – εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», που αποτελεί πρόκληση τόσο για τα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής αλλά και για όλο τον λαό, όλους τους εργαζόμενους.  Οι ευθύνες τόσο της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων είναι τεράστιες γιατί ολιγώρησαν στην εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην δείξουν καμία ανοχή απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής». Αποτελεί όπλο του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, μαντρόσκυλο της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος και πρέπει να συναντήσει μαζικά την αντίδραση και την καταδίκη του λαού.

 Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, πρέπει να επαγρυπνούμε και να απομονώσουμε την ναζιστική «Χρυσή Αυγή» όπου και αν εμφανίζεται, ιδιαίτερα στους χώρους δουλειάς και στις εργατογειτονιές της Καλλιθέας που γνώρισαν το δολοφονικό χέρι των ναζιστών προγόνων τους.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια