Αθλητικά

Ελπιδοφόρα τα νέα που άκουσε ο Πανιώνιος από την κυβέρνηση, συγκρατημένη αισιοδοξία

Η χθεσινή (8/6) είδηση πως η κυβέρνηση αποσύρει την τροπολογία για τη μεταφορά των χρεών από τις ομάδες στα φυσικά πρόσωπα "πάγωσε" τους ανθρώπους αλλά και τους φίλους του Πανιωνίου όπως ήταν φυσικό, αφού με τα χρέη να παραμένουν είναι πολύ δύσκολο οι "κυανέρυθροι" να συμμετάσχουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, την επιστροφή τους στις οποίες έχουν κερδίσει αγωνιστικά το δικαίωμα να διεκδικήσουν μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό τους στη Γ' Εθνική και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

Τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα για τον Ιστορικό, όμως τα τελευταία νέα φαίνονται αρκετά ελπιδοφόρα. Κι αυτό γιατί σε συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου με μέλη της κυβέρνησης, φέρεται να ενημερώθηκαν πως η τροπολογία αποσύρθηκε λόγω και πιέσεων από ομάδες της Βορείου Ελλάδος να αλλάξουν οι ημερομηνίες και να έρθει στο προσκήνιο μία βιώσιμη λύση όχι μόνο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης αλλά και για άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως για παράδειγμα ο Ηρακλής.

Υπάρχει λοιπόν μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως στο τέλος θα βρεθεί λύση για να μπορέσει ο σύλλογος να πάρει μέρος κανονικά στη Super League 2 εάν εξασφαλίσει αγωνιστικά την άνοδό του σε αυτή. Μέχρι τότε όμως, είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να μείνει ανεπηρέαστη από όλα αυτά, καθώς ακολουθούν τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ ανόδου της Γ' Εθνικής. Στόχος των παδιών του Δημήτρη Κοροπούλη είναι να επικεντρωθούν στη δουλειά τους, να κατακτήσουν το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην από πάνω κατηγορία και από κει και πέρα θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τις αποφάσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα χρέη των ομάδων.

Πηγές: www.gazzetta.gr, www.panionia-idea.gr

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια