Αθλητικά

Έκτακτο ΔΣ στη Stoiximan Super League με θέμα πιθανή αναδιάρθρωση

Έκτακτο ΔΣ στη Stoiximan Super League με θέμα πιθανή αναδιάρθρωση

Πέντε ΠΑΕ της Stoiximan Super League, συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας AKTOR, η ΑΕΛ Novibet και ο Πανσερραϊκός έστειλαν έγγραφο στη λίγκα με αίτημα τη σύγκλιση έκτακτου ΔΣ για την αναδιάρθωση της κατηγορίας.

Το αίτημα είναι για αύξηση ομάδων από 14 σε 16 και κατάργηση των playoffs και των playouts. Για να περάσει η συγκεκριμένη πρόταση απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων (δηλαδή να ταχθούν υπέρ οι 11 από τις 14 ομάδες).

Αν περάσει η συγκεκριμένη ψηφοφορία, τότε η λίγκα θα έρθει σε συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό για να ψηφιστεί η σχετική τροπολογία.

Όπως είναι φυσικό, ένα τέτοιο ενδεχόμενο επηρεάζει άμεσα και τη Super League 2, με τον Πανιώνιο και τη Νίκη Βόλου, τις ομάδες που τερμάτισαν δηλαδή στη δεύτερη θέση των ομίλων τους, να είναι άμεσα ενδιαφερόμενες, αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ακόμη και με αναδιάρθρωση δεν προβλέπεται παραμονή του Πανσερραϊκού και της ΑΕΛ στην ίδια κατηγορία μια χρονιά αφότου έχουν υποβιβαστεί από αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, οι αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν εξελίξεις.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια