Αθλητικά

Δύσκολα κατέβαλε την Μυτιλήνη 3-2 σετ ο Πανιώνιος στο βόλεϋ ανδρών,στο ''Κλειστό''

Γράφει η Δήμητρα Σέκη
Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης η Αντρική Ομάδα Βόλλεϋ του Πανιωνίου ήρθε αντιμέτωπη με τη Μυτιλήνη για την Α2 Εθνική. Ο Πανιώνιος κέρδισε τη Μυτιλήνη  με 3-2 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 25-16, 2ο σετ 32-34, 3ο σετ 25-20, 4ο σετ 19-25, 5ο σετ 16-14. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr – Επίσημου Χορηγού Επικοινωνίας των Ομάδων Βόλλεϋ του Πανιωνίου για να καλύψει το παιχνίδι.
Ο Αργύρης Ψάρρας, Προπονητής του Πανιωνίου, δήλωσε ότι είχαν ως στόχο να κερδίσουν καθαρά τη Μυτιλήνη. Δεν είναι ευχαριστημένος με το σκορ. Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και χαίρεται που τους δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν . Θεωρεί ότι μπορούσαν να κερδίσουν πιο εύκολα, έγιναν και κάποια διαιτητικά λάθη. Παρόλα αυτά έχουν σωθεί και θα συνεχίσουν να παίζουν αυτοί που δεν έπαιξαν πολύ μέσα στη χρονιά. Την επόμενη αγωνιστική θα έρθουν αντιμέτωποι με τον ΟΦΗ εντός έδρας.
Ο Γιάννης Στυλιανού, Παίχτης του Πανιωνίου, θεωρούσε μαζί με την ομάδα του ότι θα κερδίσουν καθαρά τη Μυτιλήνη . Αυτό δεν έγινε όμως λόγω λαθών σε κρίσιμα σημεία με αποτέλεσμα να χάσουν έναν βαθμό . Είναι δύσκολος ο 2ος γύρος , καθώς η αντρική ομάδα βόλλεϋ του Πανιωνίου έχει τραυματισμούς και απώλειες παιχτών, για αυτό οι κυανέρυθροι παίχτες θα παλέψουν περισσότερο για τα επόμενα παιχνίδια.
Ο Μάριος Βλαβιανός, Παίχτης του Πανιωνίου, δήλωσε ότι ήξεραν από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Τα έδωσαν όλα και ευτυχώς κέρδισαν. Στόχος τους τώρα είναι να κερδίσουν τον ΟΦΗ και είναι αρκετά αισιόδοξοι.
Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στην Αντρική Ομάδα Βόλλεϋ του Πανιωνίου.

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια