Οικονομικά

Βασίλης Λεβέντης στο Money Show 2016 : ''Τιμούμε το Ευρώ και το Ευρωπαϊκό Όραμα''

Στο Ξενοδοχείο Hilton διοργανώθηκε το Money Show 2016. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του διοργανώνεται η ομιλία «ο κόσμος κατά το 2016 – οι οικονομικές και επενδυτικές εξελίξεις» με ομιλητές τους Παναγιώτη Γεννηματά, Κώστα Στούπα, Γιάννη Σιάτρα και Βασίλη Παζόπουλο.
Στην κατάμεστη αίθουσα βρέθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής και πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
«Λαμβάνω υπόψη τις ομιλίες όλων των τεχνοκρατών, αρκεί να μην στρέφονται κατά του Ευρώ και να μην είναι απογειωμένες από την πραγματικότητα» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr στην ερώτηση κατά πόσο πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις των τεχνοκρατών από τους κυβερνώντες και γενικότερα το Κοινοβούλιο. Επίσης, πρόσθεσε ότι όλοι οι επιστήμονες πρέπει να αγαπούν το όραμα του Ευρώ και της Ευρώπης, τιμώντας ονομαστικά όλους τους ομιλητές.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι σε απόλυτη σύμπλευση με το όραμα του Ευρώ και της ενωμένης Ευρώπης, φροντίζοντας ακόμα μια φορά να κρατήσει αποστάσεις από πολιτικούς κύκλους και οικονομολόγους που προτείνουν εμμέσως εναλλακτικό δρόμο εθνικού νομίσματος και ανεξάρτητης πορείας.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια