Αθλητικά

Το τμήμα κινητικής αγωγής του Μίλωνα παρουσιάστηκε στο ραδιόφωνο του NSTV

Καλεσμένοι του Ανδρέα Λεκάκη και της Ιωάννας Τρίγκα στην εκπομπή "Πρώτος Σκόρερ" του διαδικυακού ραδιοφωνικού σταθμού του NSTV βρέθηκαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου οι υπεύθυνοι του τμήματος κινητικής αγωγής και γυμναστικής για παιδιά προσχολικής ηλικίας του Μίλωνα, Γιάννης Τζανανδρέας και Κατερίνα Μαντζαβίνου.

Σε μια πολύ όμορφη κουβέντα που είχαμε, μας μίλησαν για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος, για τις δραστηριότητες που ακολουθούν τα παιδιά, για τα οφέλη που αυτά έχουν από την ενασχόλησή τους με το πρόγραμμα αυτό, καθώς φυσικά και για το νέο πρωινό τμήμα για παιδιά 3 ετών που ξεκινά από Σεπτέμβρη.

Ακόμη, εμβαθύναμε περισσότερο και κουβεντιάσαμε θέματα όπως η σημασία που έχει  η ψυχολογία σε αυτές τις ηλικίες, ο σημαντικός ρόλος των γονιών, η διαφορά των παιδιών από γενιά σε γενιά αλλά και πόσο σημαντική είναι η σωματική άσκηση και τα κινητικά παιχνίδια σε μια εποχή που πολλά παιδιά είναι προσκολλημένα σε μια οθόνη.

Δείτε τη συνέντευξή μας στο παρακάτω βίντεο και γνωρίστε και σεις λίγο καλύτερα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι του Μίλωνα, η οποία σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον όσων έχουν παιδιά μικρών ηλικιών και όχι μόνο.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια