Πολιτιστικά

Τιμώμενος Δήμος, ο Δήμος Νέας Σμύρνης στη Δ.Ε.Θ. 10-18 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

γράφει ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν, πρ. Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης

Μετά την πρόσκληση που μας απηύθηνε το Δ.Σ. της 86ης ΔΕθ και τους τρεις μήνες σχεδιασμού, πολλής δουλειάς και προετοιμασίας που ακολουθήσαν, έφτασε η στιγμή να ζήσω στον πυρετό...της ΔΕΘ, καθώς βρίσκομαι εδώ, εκπροσωπώντας τη Νέα Σμύρνη στα αυριανά εγκαίνια της μεγαλύτερης και σημαντικότερης διεθνούς έκθεσης της χώρας.

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΤΙΜΗ για τον Πολιτιστικό Οργανισμό, τους συνεργάτες μου κι εμένα, τον Δήμο και τους δημότες μας, που βρισκόμαστε εδώ στη Θεσσαλονίκη, να εκπροσωπούμε την πόλη μας, με ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 της έκθεσης που "ανοίγει" την 86η ΔΕΘ και από αύριο θα υποδέχεται σημαντικούς επισκέπτες, τους προέδρους όλων των κομμάτων και βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα, αλλά και χιλιάδες κόσμο.

Η πόλη μας, πόλη πολιτισμού, μνήμης και ιστορίας, ανταποκρίνεται επάξια στον συμβολισμό που φέρει ως συνέχεια της Σμύρνης, στη φετινή κομβική επέτειο των 100 χρόνων από την Καταστροφή, συμμετέχοντας σε μια ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι όλος ο Τύπος ασχολείται με τον Δήμο Νέας Σμύρνης μέσα στο Σαββατοκύριακο των εγκαινίων της έκθεσης με δημοσιεύματα, στα αυριανά και μεθαυριανά φύλλα, στα ΝΕΑ, στην Εφημερίδα των Συντακτών, αλλά και στο ειδικό ένθετο που έχει ετοιμάσει ο Ελεύθερος Τύπος για την 86η ΔΕΘ.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο της πόλης μας, αν βρεθείτε στην 86η ΔΕΘ και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά και την υπερηφάνεια που αισθανόμαστε όλοι εμείς που έχουμε την τύχη να είμαστε εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, ζήστε τον πυρετό της προετοιμασίας στο περίπτερο του Δήμου μας μέσα από φωτογραφίες που θα παρουσιάζουμε από το facebook του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια