Αθλητικά

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Ερασιτέχνη για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου

Στην αίθουσα τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης έγινε χθες το βράδυ (7/10) η συνάντηση του Ερασιτέχνη με φιλάθλους και οπαδούς του Πανιωνίου.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Μισαηλίδης μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ συναντήθηκε χθες 7/10 το βραδυ με φίλους του ιστορικού και μίλησαν για το μέλλον του μπάσκετ.

Ο ερασιτέχνης παρουσίασε μαζί με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει να τρέξει την ομάδα μπάσκετ στην Β’ Εθνική κ. Κωνσταντώνη το οικονομικό μπάτζετ που χρειάζεται η ομάδα για όλο τον χρόνο και αυτό ανέρχεται περίπου στις 100.000€. Αναφέρθηκε στην δυσκολία που υπάρχει να βρεθούν χρήματα και χορηγοί για αυτό το εγχείρημα και επίσης είπαν ότι θα βγουν διαρκείας των 50€ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ.

Επίσης η ταμίας του ερασιτέχνη κ. Παύλου ανέφερε ότι θα ενισχυθεί οικονομικά το τμήμα από τα άλλα τμήματα του ερασιτέχνη και θα προσπαθήσουν να βάλουν και τα χρήματα από την επιδότηση του Αυγενάκη που υπολογίζεται στα 10.000€.

Υπάρχουν περίπου 10 χιλιάδες ευρώ από τον Κολοβέρο που πήγε στον Ολυμπιακό, όπου υπήρχε όρος στην μεταγραφή του αν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό να πάρει ο ερασιτέχνης 10.000€.

Επίσης αναφέρθηκε ότι έχουν ήδη καλυφθεί τα ταξίδια με προσφορά μέλους του Δ.Σ και φυσιοθεραπείες και γιατρός για την ομάδα.

Ο κ. Κωνσταντώνης αναφέρθηκε ότι η ομάδα (όποια ομάδα θα σχηματιστεί) πρέπει το Σαββατοκύριακο αυτό 10-11/10 να βγει στα παρκέ για προετοιμασία μιας και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ξεκινά για όλες τις ομάδες εκτός του Πανιωνίου στις 18/10.

Ο Πανιώνιος έχει πάρει μια αναβολή εκκίνησης των αγώνων του για μια εβδομάδα μετά καθώς και στις μεταγραφές για να μπορέσει να επανδρώσει το τμήμα.

Ο προπονητής θα είναι ο κ. Βαγγέλης Βλάχος και υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με παίκτες που αυτή την στιγμή δεν έχουν ομάδα και θα γίνουν προσπάθειες από τους ανθρώπους του ερασιτέχνη να τους προσεγγίσουν για να κλείσουν συμβόλαια.

Πηγή: www.panionia-idea.gr

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια