Αθλητικά

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ .

Η γυναικεία ομάδα της ΙΡΙΔΑΣ παίζοντας καταπληκτικό βόλευ επιβλήθηκε του 2ου στην βαθμολογία ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ  με 3-0 σετ . Τα κορίτσια της ΙΡΙΔΑΣ επικράτησαν τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά απέναντι σε ένα αντίπαλο με μόλις μία ήττα στην έδρα του και αυτή σε ντέρμπυ με το ΙΛΙΟΝ με 3-2 .  Η συνέχεια αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα διότι πλέον η ΙΡΙΔΑ διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στην 4αδα των play offs .

O Γενικός Αρχηγός της ομάδας ΦΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε :  Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που την σεβόμαστε πολύ και η οποία πάντα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην κατηγορία .

Τα κορίτσια παίξανε καταπληκτικά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και ίσως ήταν το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι . Τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά προετοιμαστήκαμε καλά και είναι λογικό η δουλειά να βγαίνει στο γήπεδο . Συγχαίρω τα κορίτσια και τον ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ για την εικόνα που παρουσιάζουμε φέτος . ‘Εχουμε ακόμα 4 ντέρμπυ και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο . Συνεχίζουμε ταπεινά και με πολλή δουλειά στην προπόνηση .

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια