Κοινωνία

Συνέβει ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Μήνυση και πρόστιμο από το δήμο Αγ.Βαρβάρας σε ασυνείδητο πολίτη

Ένα περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν τιμά την παιδεία των πολιτών σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου στην Αγία Βαρβάρα.

Πολίτης μετέτρεψε τον κοινόχρηστο χώρο σε κεντρικό σημείο της πόλης σε μία μίνι χωματερή και χωρίς προηγουμένως να έχει συνεννοηθεί με την υπηρεσία καθαριότητας ώστε να υπάρξει προγραμματισμένη αποκομιδή. Ο χώρος στην κυριολεξία γέμισε σκουπίδια και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δυσχέραινε την κίνηση οχημάτων, ακόμη και των λεωφορείων που περνούν από το σημείο.

Το ίδιο απόγευμα σε χρόνο ρεκόρ έφτασε ο αντιδήμαρχος πόλης Γιάννης Πουλάκης με τον προϊστάμενο καθαριότητας, ο οποίοι έπιασαν στα πράσα τον παραβάτη. Ο συγκεκριμένος πολίτης μάλιστα στην παρατήρηση που του έγινε από εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας, απάντησε με υπεροπτικό ύφος ότι «κάνει ότι θέλει», αρνούμενος να δεχθεί τις υποδείξεις των υπαλλήλων.

Βέβαια ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, εν αντιθέσει με κάποια αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας δημοσιεύματα που προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στο έργο της δημοτικής αρχής, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα ανεχθεί άλλο να υπάρχουν ανάρμοστες και παραβατικές συμπεριφορές στην πόλη. Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα καθέκαστα και υποβλήθηκε μήνυση στον παραβάτη και πρόστιμο.

Για μία ακόμα φορά διαπιστώθηκαν τα γρήγορα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής, η οποία σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται κάνει υπερήφανους τους πολίτες του δήμου, οι οποίοι τους έχουν εμπιστευθεί σε αυτή τη νευραλγική θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτή την δημοτική αρχή τα τρία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου, η διαφορά είναι εμφανής στον τομέα της καθαριότητας σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση. Οι κάδοι πλέον πλένονται και απολυμαίνονται, ενώ τα απορριμματοφόρα του δήμου περνάνε συνεχώς, προκειμένου να μην δημιουργηθεί κανένα απολύτως θέμα.

πηγή http://dikaiosinisimera.gr/

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια