Αθλητικά

Συνεχίζει την παραγωγή ταλέντων στο Βόλλευ Ο ΑΟΝΣ Ο Μίλων

Α.Ο.Ν.Σ.  «Ο ΜΙΛΩΝ»

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

  • ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(Β)                                            : 0 – 3

  • ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

     ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(Β) – ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ                                             : 3 – 1

  • ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ – Α΄ΕΣΚΑΝΑ – PLAY OFF

            ΔΙΑΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ                                               :  61 –58

 

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων ο Μίλωνας.

 Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν, στον τελικό του Final-four ΕΣΠΕΔΑ, οι παίδες του βόλλεϋ του Συλλόγου μας, ωστόσο με την δεύτερη θέση εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.  

Η ομάδα του Παναγιώτη Γεωργούντζου αντιμετώπισε  την Αρμενική, το Σάββατο 29/4/17 στον δεύτερο ημιτελικό, όπου και νίκησε με σκορ 3-0 (25-17,25-17,25-17).
Την Κυριακή 30/4/17 στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ηττήθηκε με το ίδιο σκορ 3-0 (25-18,25-22,25-15). 
Νωρίτερα η Ευρυάλη επικράτησε της Αρμενικής στον μικρό τελικό κι έτσι οι 3 ομάδες που προκρίνονται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο Μίλωνας και η Ευρυάλη. 

Οι πολυτιμότεροι παίκτες της διοργάνωσης ήταν οι :

MVP ο Πέτρος Μαγγανάς του Ολυμπιακού

Καλύτερος πασσαδόρος ο Νίκος Κοβάτσεφ του Ολυμπιακού (Δανεικός από τον Μίλωνα)

Καλύτερος Μπλοκέρ ο Κώστας Δημούδης του Ολυμπιακού 

Καλύτερος υποδοχέας (libero) ο Σωτήρης Συναδινός του Ολυμπιακού

Καλύτερος επιθετικός ο Άγγελος Κανάσαρος του Μίλωνα.

 

Επισης 

Ο Μίλωνας, στο κατώφλι των 90ών γενεθλίων του, προχωρά για πρώτη φορά στη σύσταση τμήματος Επικοινωνίας & Marketing με στόχο την ουσιαστική προώθηση των δραστηριοτήτων του συλλόγου στα ΜΜΕ και την αποτελεσματική προβολή και εκμετάλλευση του εμπορικού αποτυπώματος του Συλλόγου των  Χρυσών Ολυμπιονικών.

Σε αυτό το πλαίσιο, Υπεύθυνος του τμήματος Επικοινωνίας & Marketing αναλαμβάνει εθελοντικά, o Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος. Ο κ. Ασημακόπουλος είναι σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας και αποτελεί ενεργό μέλος του Μίλωνα έχοντας υπάρξει αθλητής μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Θα συνεργάζεται με το μέλος του Δ.Σ. του Μίλωνα κ. Εύη Χανδρινού και τον συντονιστή λειτουργίας του Συλλόγου κ. Πέτρο Κίντο.

Ήδη η συνεργασία του νέου Υπεύθυνου Επικοινωνίας & Marketing του Μίλωνα με τον Πρόεδρο κ. Σακελλαρίδη αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου αποδίδει καρπούς, ενώ για το επόμενο διάστημα έχουν σχεδιασθεί αρκετές ενέργειες εξωστρέφειας που αναμένεται να προβάλλουν τις  αδιαπραγμάτευτες αξίες, την πλούσια ιστορία, το ήθος και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο «ΑΟΝΣ Ο Μίλων», τα οποία μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά προάγοντας την δημιουργία όχι μόνο πρωταθλητών αλλά και ακέραιων ανθρώπων.

 Το Δ.Σ. του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ»

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια