Οικονομικά

Κούπας Α/Δήμαρχος Οικονομικών Ν.Σμύρνης ''Δεν θα ανοίξουμε τα πουγκιά ανεξέλεγκτα σε όποιον μας ζητήσει ό,τι μας ζητήσει''

Ο Στάθης Κούπας -Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ν.Σμύρνης- φαίνεται νομίζει πως δίνει χρήματα στην Αντιπολίτευση;; Ο Στάθης Κούπας φαίνεται νομίζει πως αν μειώσει δημοτικά τέλη κατοικιών οριζόντια και σε μεγάλο βαθμό, το καρπούται η Αντιπολίτευση;

Δεν εξηγείται διαφορετικά η φράση ''Δεν θα ανοίξουμε τα πουγκιά ανεξέλεγκτα σε όποιον μας ζητήσει ό,τι μας ζητήσει''. Λες και τα άνοιξε απαντάει.....

Μπορεί να έχουν κατατεθεί προτάσεις για μεγάλες παροχές ΑΠΟ την Αντιπολίτευση,αλλά είναι ΓΙΑ τους Δημότες. Προτάσεις για ενίσχυση των επιχειρήσεων που έχουν μείνει εκτός μέτρων -οι λεγόμενες πληττόμενες- αλλά και προτάσεις για οριζόντια μείωση των Δημοτικών τελών των κατοικιών έχουν κατατεθεί και από την Ποιότητα Ζωής, την Στροφή Νέας Σμύρνης και από την Πόλη Ανάποδα αλλά και απο το ΚΚΕ.

O Αντιδήμαρχος ξεχνάει σκόπιμα;; πως οι νέοι άνεργοι λόγω κορωνοϊου, οι νέοι part-timers λόγω κορωνοϊού, όλοι όσων οι όποιες συμβάσεις παραμένουν σε αναστολή λόγω κορωνοϊού, οι επιχειρήσεις που βλέπουν απίστευτες μειώσεις του τζίρου τους λόγω ισοπέδωσης της κατανάλωσης λόγω κορωνοϊού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

Ενώ λοιπόν ένα τεράστιο κομμάτι των Δημοτών ''είδε'' τι έκανε η κυβέρνηση για αυτούς και φυσικά την κρίνει και θα την κρίνει, βλέπει τι ΔΕΝ έκανε η Δημοτική Αρχή για αυτούς από τον Φεβρουάριο έως και τον Απρίλιο, ακούγοντας παράλληλα την Δημοτική Αρχή να...υπόσχεται τον Μάιο να φέρει πρόταση ενίσχυσης των Δημοτών. Φυσικά τα αυτονόητα μέτρα που πάρθηκαν για τις κλειστές επιχειρήσεις είναι απλά αυτονόητα.

Ας τους να φωνάζουν;

Tο διάστημα από την έναρξη της καραντίνας μέχρι και το Δημοτικό Συμβούλιο Απριλίου, η Δημοτική Αρχή φαίνεται να κλείνει τα αυτιά της στην κοινή γνώμη είτε αυτή εκφράζεται από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης είτε από ενημερωτικές ιστοσελίδες είτε από τον δημόσιο διάλογο που η ίδια η κοινωνία πραγματοποιεί τόσο έξω στην πόλη όσο και στα social media.

Προστατεύουν λέει, το πλεόνασμα των πολιτών, από ποιούς ; Από τους ίδιους τους πολίτες;

''Ποτέ δεν ήμασταν της λογικής του δώστα όλα'' είπε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Προφανώς εννοούσε πως και σε παλαιότερες υγειονομικές κρίσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, η δημοτική Αρχή λειτούργησε με μέτρο.;;....!!! 

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι διαχειριστές είναι πως σε κρίσεις τέτοιου μεγέθους οι πολίτες απαιτούν -από τα διαθέσιμά ΤΟΥΣ-μέτρα τέτοιου μεγέθους.

Σχετικά με τα αν οι προτάσεις της Αντιπολίτευσης είναι ή όχι χρηματοδοτημένες,  αρκετές είναι, αλλά ας βρει το πολιτικό θάρρος ο Κούπας να τις χρηματοδοτήσει από τον προϋπολογισμό του Δήμου μόνος του. KAI ξέρει, και ο προϋπολογισμός μπορεί να αναπροσαρμοστεί ριζικά. Τώρα βέβαια αν απλά δεν θέλει να ‘’σπάσει αυγά’’ υπέρ των πολιτών ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, διότι θα τους γκρινιάξει ο κάθε Βαγγέλης,ο κάθε Γιώργος, η κάθε Μαρία η τελικά ο Δήμαρχος, ας το πει στους πολίτες που ξέρουν ότι όπως άλλωστε έλεγε και ο ίδιος ο Κούπας ''το ταμείο είναι για ώρα ανάγκης''

Από τον Φεβρουάριο έχει έρθει η ώρα Ανάγκης Αντιδήμαρχε!

Δείτε ένα ενδεικτικό σχόλιο συμπολίτη μας στην επερχόμενη (;;) 'συναυλία' του Πολιτιστικού Οργανισμού αγνώστου συνολικού μεχρι στιγμής κόστους.

Δείτε το βίντεο της μικρής τοποθέτησης Κούπα σχετικά με τις προτάσεις της Αντιπολίτευσης.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια