Αθλητικά

Πόλο: Σπουδαία μεταγραφή για τον Πανιώνιο με Άντρια Μπιτάτζε

Εντυπωσιακή μεταγραφή για την ομάδα πόλο του Πανιωνίου, η οποία έκανε δικό της τον διεθνή με τη Γεωργία φουνταριστό Άντριαν Μπιτάτζε, ο οποίος διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό και έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες διοργανώσεις τόσο με συλλόγους όσο και με την εθνική του ομάδα, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ουγγαρία όπου συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή φουνταριστού Andria Bitadze. Ο Andria Bitadze, διεθνής με την Εθνική Γεωργίας, είναι γεννηθείς 17.05.1997 με ύψος 204 cm και βάρους 111 Kgr. Έχει αγωνιστεί με τις PVK Jadran Herceg-Novi (2013 — 2015),  CN Barcelona, Barcelona (2015 — 2016), Roma Vis Nova, Rome (2016 — 2018), VK Crvena Zvezda, Belgrade (2018 — 2019) και WPC Dinamo Tbilisi 2019 — σήμερα. Με όλες αυτές τις ομάδες έχει σημειώσει πολλές διακρίσεις παίζοντας ταυτόχρονα για πολλά χρόνια και στο Champions League, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο κορυφαίων Εθνικών και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, έχει συμμετάσχει επί σειρά ετών στις Εθνικές ομάδες Εφήβων, Νέων Ανδρών, Ανδρών σε σημαντικές διοργανώσεις, μέχρι και σήμερα που συνεχίζει με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Ουγγαρία.

Με την απόκτησή του, η ομάδα μας ισχυροποιείται ακόμη πιο πολύ ειδικά στην επιθετική της γραμμή.

Adria καλώς όρισες στην ομάδα μας!!! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια