Αθλητικά

Πλαίσιο Θέσεων του συνδιασμού ''Ολοι μαζί για το Volley'' του Γιάννη Στουραΐτη.

Όλοι μαζί για το βόλεϊ

 

Πλαίσιο Θέσεων

Βασικές αρχές διοίκησης

Εφαρμογή συγκεκριμένου διοικητικού μοντέλου με έγκαιρη λήψη αποφάσεων, σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και ορθή εκτέλεση αρμοδιοτήτων από τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της Ε.Ο.Π.Ε. Καταστατική θέσπιση του παράλληλα με την αλλαγή στο εκλογικό σύστημα.

Δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των αποφάσεων του Δ.Σ. σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Άμεση εκδίκαση των υποθέσεων από τη δικαστική αρχή.

Επέκταση του ήδη επιτυχημένου μοντέλου ηλεκτρονικού μητρώου, σε πλήρη μηχανοργάνωση και ηλεκτρονική λειτουργεία της ομοσπονδίας.

Ενίσχυση του ρόλου των ενώσεων, των τοπικών επιτροπών και των επιτροπών της Ε.Ο.Π.Ε με παράλληλη εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας και τηλεδιάσκεψης (για μείωση χρόνου και κόστους μετακίνησης).

Οικονομικά

Ρεαλιστικός οικονομικός προγραμματισμός με πλήρη διαφάνεια σε συνεχή αποτίμηση του. Συνεχή προσπάθεια ισοσκελισμένων προϋπολογισμών με αναζήτηση νέων πόρων με επιθετικό πρόγραμμα marketingγια τη καλύτερη λειτουργεία εθνικών ομάδων, διοργανώσεων, beachvolley και ανάπτυξη. Στοχευμένη πίεση αύξησης επιχορήγησης από Γ.Γ.Α. για την οριστική επίλυση των οικονομικών εκκρεμοτήτων των ενώσεων και όχι μόνο. Δραστική μείωση χρέους σε βάθος τετραετίας.

Εθνικές Ομάδες

Συνέχιση στήριξης των προσπαθειών των εθνικών ομάδων βάση εθνικού σχεδιασμού με απώτερο στόχο τη παρουσία μας σε υψηλού επιπέδου διεθνή διοργανώσεων.

Άμεση επαναλειτουργία της Παιανίας με την μετατροπή της σε εθνικό προπονητικό κέντρο.

 

BeachVolley

Αξιολόγηση και συμπλήρωση του εθνικού σχεδιασμού για το beachvolleyκαι παρακολούθηση της ποριάς της εφαρμογής τους και των αποτελεσμάτων τους. Άνοιγμα στον σωματειακό αθλητισμό.

Προσπάθεια της καλύτερης αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του Σ.Ε.Φ. και ανάληψη πρωτοβουλιών για την επαναλειτουργία, αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του beachvolleyστο Φάληρο.

Εξέταση δυνατοτήτων συν διοργάνωσης πρωταθλημάτων με άλλους φορείς.

Πρωταθλήματα

Αναδιοργάνωση πρωταθλημάτων και ενίσχυση των τοπικών κατηγοριών μετά από διαβούλευση με τα σωματεία με απώτερο σκοπό την εξάπλωση του αθλήματος σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της χώρας.

Αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της Α1 Ανδρών και Γυναικών και της Pre-leagueσε συνεργασία με την Ε.Σ.Α.Π. και τις συμμετέχουσες ομάδες.

Επαναφορά του αθλήματος στους τηλεοπτικούς δέκτες με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή και αξιοποίηση του προϊόντος.

Ταυτόχρονη αναζήτηση άλλων μέσων προβολής.

Ανάπτυξη

Εθνικός σχεδιασμός με βελτίωση της λειτουργείας των κλιμακίων σε περισσότερες πόλης με στόχο τη καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος σε συνδυασμό με τον στρατηγικό σχεδιασμό των Εθνικών Ομάδων.

Σύνδεση της ανάπτυξης με όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες αξιοποιώντας το εκπαιδευτικό δυναμικό της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Επαναλειτουργία του θεσμού «Παίζω βόλεϊ» σε όλα τα σωματεία της χώρας και προσπάθεια συμμετοχής του μεγαλύτερου δυνατών ποσοστού δημοτικών σχολείων όλης της χώρας.

Στοχευμένες ενέργειες και κίνητρα για την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ.

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια