Αθλητικά

Παρουσιάστηκε επίσημα η νέα ΓΑΝΣ Ίρις

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης παρουσιάστηκε επίσημα η γυναικεία ομάδα της Ίριδος εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Ο σύλλογος της πόλης μας μπαίνει στην καινούρια σεζόν με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, παίρνοντας και φέτος μέρος στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ, σε μια χρονιά όπου κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ανανεώνοντας το Δ.Σ και αποκτώντας αρκετές καινούριες παίκτριες.

Το NSTV βρέθηκε στην εκδήλωση αυτή και μίλησε με τον γενικό αρχηγό των τμημάτων, Φώτη Ρουσσόπουλο, τον νέο προπονητή της ομάδας, Βασίλη Ξεροβάσιλα, καθώς και με δύο από τις παίκτριες του συλλόγου, την Αναστασία Μαγγίνα και τη Βάσια Κατσιγιάννη. Όλοι τους μοιράστηκαν τις σκέψεις τους εν όψει της νέας χρονιάς, ενώ αναφέρθηκαν και στους στόχους της ομάδας. 

Στη διάρκεια της παρουσίασης βραβεύθηκε ο εμβληματικός πρόεδρος του συλλόγου, Άγγελος Σουρβίνος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νέας Σμύρνης, Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο πρώην γενικός γραμματέας της Ίριδος, Ιωσήφ Τσιμούρτος, καθώς και η ομάδα των Παγκορασίδων που ήρθαν δεύτερες στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις συνεντεύξεις αλλά και ολόκληρη την εκδήλώση:

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια