Εκλογικά

Παρουσία πολλών Βουλευτών έκοψε την πίτα της η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία πρώην υπουργών, βουλευτών, φίλων και μελών στο καφέ «Άμμος».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι Σοφία Βούλτεψη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Κωστής Χατζηδάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Δένδιας, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο πρόεδρος της τοπικής, Γρηγόρης Μαρινάκης ευχήθηκε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για τη νέα χρονιά, τους πολίτες, αλλά και την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας υπό το νέο αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής Β΄ Αθηνών, εκτός από ευχές, υπογράμμισε τη νέα ελπίδα που με ειλικρίνεια, ευθύνη και σοβαρότητα φέρνει ο νέος αρχηγός του κόμματος.

Η Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής Β΄ Αθηνών και αυτή, ευχήθηκε και έδωσε τα συγχαρητήριά της στους οργανωτές της εκδήλωσης για την επιτυχία της. Χαρακτήρισε τη Ν.Δ. κόμμα ευθύνης και αλήθειας σε μία πολιτική σκηνή που, όπως δήλωσε η ίδια, χαρακτηρίζεται από ψέματα και λανθασμένες επιλογές της «αριστερο-δεξιάς» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, η Δήμητρα Νάνου, δημοτική σύμβουλος της Συμπολίτευσης και πρόεδρος του ΝΠΔΔ βρεφονηπιακών-ΚΑΠΗ, ευχήθηκε, τονίζοντας πως η πολιτική πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και πως πρέπει οι θυσίες όλων των Ελλήνων να «πιάσουν τόπο». Πρόσθεσε πως όλα τα μέλη της Ν.Δ. και της Τ.Ο. Ν.Σμύρνης οφείλουν να δουλέψουν σκληρά, και ενόψει του συνεδρίου, για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια