Αθλητικά

Πανιώνιος: Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών στην Καλλιθέα

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Ερμή Ζωνιανών στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, λόγω της προγραμματισμένης χειμερινής σποράς στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, με το σύλλογο να ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το σημαντικό αυτό παιχνίδι της Κυριακής (26/11). Θα υπάρχει γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά:

"Τον Ερμή Ζωνιανών θα υποδεχτεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 26/11 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόριος Λαμπράκης».

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρξει γενική είσοδος στην τιμή των 10€ και η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας την μέρα του αγώνα απο τις 13:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Εισιτήρια θα διατίθενται για τις θύρες 1 και 2 του σταδίου Καλλιθέας καθώς στις υπόλοιπες τα διαρκείας υπερκαλύπτουν τις θέσεις!

Οι κάτοχοι διαρκείας των θυρών 2 και 4 θα τοποθετηθούν στην θύρα 1 του σταδίου της Καλλιθέας.

Όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας για τις θύρες 5 και 6 καθώς και για τα VIP θα τοποθετηθούν στην θύρα VIP του σταδίου της Καλλιθέας. Εκεί θα τοποθετηθούν και οι προσκεκλημένοι.

Οι Πάνθηρες θα εξυπηρετηθούν από την αντίστοιχη θύρα 3 του σταδίου.

Η θύρα 2 του σταδίου της Καλλιθέα θα χρησιμοποιηθεί ως μαθητική στην οποία θα προσφέρεται δωρεάν είσοδος σε όλους τους ανήλικους μαθητές καθώς και στους αθλητές του Συλλόγου μας. Παράλληλα για τους συνοδούς των μικρών μας φίλων στην συγκεκριμένη θύρα θα υπάρχει εισιτήριο στα 5€ όπως συμβαίνει σε όλους μας τους εντός έδρας αγώνες με την διαφορά ότι το εισιτήριο θα μπορούν κι αυτοί να το προμηθευτούν από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το γειτονικό και φιλόξενο γήπεδο της Καλλιθέας και να γίνει για μια ακόμα Κυριακή ο 12ος μας παίκτης στον δρόμο για μια ακόμα πολύτιμη νίκη!

Εμπρός ΙΣΤΟΡΙΚΕ!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια