Αθλητικά

Πανιώνιος: Επέστρεψε ως τεχνικός διευθυντής ο Μπάμπης Μάμας

Στην οικογένεια του Πανιωνίου επέστρεψε ο Μπάμπης Μάμας, ο οποίος θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ όπως ανακοινώθηκε. Αναλυτικά:

"Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Μπάμπη Μάμα στο Σύλλογο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο τμήμα (ανδρικό και ακαδημίες).

Εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στην προπονητική του βόλεϊ αλλά και στην διοίκηση πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού.

Κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή βόλεϊ Α’ Κατηγορίας, Master in Business Administration (MBA) και Master in Educational Leadership (MA Ed).

Έχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες του Γ.Ε.Σέρρες ‘93, Παναθηναϊκού ΑΟ και Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης με μεγάλη επιτυχία στην συγκρότηση, οργάνωση και πρωταθλητισμό των ομαδων.

Έχει ηγηθεί επίσης τις ανδρικές ομάδες του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, Ο.Φ Γέρακα, London Polonia και London Aces.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις και ως εκπαιδευτικος Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα, πριν μετακινηθεί στην Αγγλια όπου έζησε τα 11 τελευταία χρόνια.

Στην Αγγλία αποτέλσε τον Διευθυντής του Αθλητικου Τμήματος (Director of Sports) σε ένα από τα μεγαλύτερα Διεθνή Σχολεία της Ευρώπης με διακεκριμένη αθλητική δραστηριότητα, ενώ στην επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάζεται σε διοικητικό ρόλο σε ένα διεθνές/Αμερικάνικο σχολείο στην Αθήνα.

Ο κ. Μάμας δήλωσε: «Γυρίζοντας στην Ελλάδα με την οικογένεια μου, με μεγάλη μου τιμή δέχτηκα την τιμή να υπηρετήσω τον Πανιώνιο απο την θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο Ανδρικό τμήμα βόλει (ακαδημίες αγοριών και ανδρική ομάδα)»

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια