Αθλητικά

Πανιώνιος: Διευκρινίσεις για τις εκλογές του Ερασιτέχνη

Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για την εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί στις 19/4/21

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ και προς διευκόλυνση των μελών του για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν την 19-4-2021 αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

  1. Όσοι έχουν οφειλές παλαιότερων ετών από τις συνδρομές τους έως 31-12-2020, θα έχουν διαγραφή του 50% των οφειλομένων. Έτσι, καταβάλλοντας στο Ταμείο του Συλλόγου το υπόλοιπο 50%, θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες.
  2. Ειδικά για το έτος 2021 και για να είναι ταμειακώς ενήμερα τα μέλη μας (είτε έχουν παλιές οφειλές είτε όχι) πρέπει να καταβάλουν στο Ταμείο του Συλλόγου το 50% της εφετινής (τρέχουσας) συνδρομής και το υπόλοιπο μπορούν να το καταβάλουν έως το τέλος του έτους.

Τα ανωτέρω αποφασίστηκαν προκειμένου να διευκολυνθούν τα μέλη του Συλλόγου να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, στην παρούσα δύσκολη οικονομική και υγειονομική συγκυρία, ώστε να έλθουν κοντά στο Σύλλογο και να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη μας. Η αθρόα συμμετοχή των μελών μας στις εκλογές, οι οποίες μάλιστα θα γίνουν για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, βοηθώντας και όσα μέλη μας ήθελαν παλαιότερα, αλλά, λόγω απόστασης, δεν μπορούσαν να ψηφίσουν, θα δώσει νέο παλμό στο Σύλλογο και, το κυριότερο, τη μέγιστη δυνατή δημοκρατική νομιμοποίηση στη νέα Διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες του.

Για τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: www.panionia-idea.gr

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια