Αθλητικά

Πανιώνιος: Αναλαμβάνουν το τμήμα μπάσκετ Μικρόπουλος και Ηλιάδης

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Πανιώνιος, στην οποία αναφέρεται πως τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου είχαν συνάντηση με τους κύριους Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη, όπου αποφασίστηκε οι δύο αυτοί άνδρες να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας μπάσκετ.

Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, με το μπασκετικό τμήμα να γυρίζει πλέον σελίδα, να μπαίνει σε μια νέα εποχή όπου στόχος όπως τονίζεται θα είναι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας με το βλέμμα στραμμένο αρχικά στην άνοδο στην Α2 κατηγορία και μακροπρόθεσμα στην επιστροφή της ανάμεσα στις κορυφαίες του ελληνικού μπάσκετ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Μέσα στο στενάχωρο κλίμα των τελευταίων ημερών μεταξύ του πανιώνιου κόσμου λόγω κυρίως της αρνητικής εξέλιξης στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας, μία πραγματικά πολύ ευχάριστη εξέλιξη έρχεται να φωτίσει και να δώσει μία αισιόδοξη προοπτική στο τμήμα Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος είναι ενιαίος, παραμένει δυνατός και παρόλες τις δυσκολίες και πληγές που είχαν συσσωρευθεί τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει και έχει ανθρώπους που εργάζονται και πασχίζουν να βρίσκουν λύσεις και προοπτικές για τον Ιστορικό.

Χθες Δευτέρα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΓΣΣ είχαν συνάντηση με τους κύριους Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη και ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία άμεσης συνεργασίας για την ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Οι ειλικρινείς συζητήσεις για τις προοπτικές του Συλλόγου, τα Πανιώνια αισθήματα και η πίστη στην δυναμική και το ειδικό βάρος του ονόματος του Πανιωνίου, οδήγησαν σε μία συμφωνία να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας Μπάσκετ από την καινούρια αγωνιστική περίοδο και με μόνο στόχο την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα εξασφαλίσει σε πρώτη φάση την άνοδο στην Α2 Basket League και σταδιακά θα οδηγήσει τον Πανιώνιο να ξαναγίνει ένας υγιής πρωταγωνιστικός Σύλλογος στο Ελληνικό Μπάσκετ. Εκεί που γνωρίζουμε και πιστεύουμε όλοι ότι ανήκει.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Μικρόπουλο και Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη τους και την νέα αισιόδοξη προοπτική που δίνουν στο τμήμα Μπάσκετ του Ιστορικού. Είμαστε σίγουροι ότι όλος ο κυανέρυθρος κόσμος θα «αγκαλιάσει» με τον τρόπο του την νέα αυτή προσπάθεια και θα αποδείξει ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια