Κοινωνία

Όλη η Νέα Σμύρνη στην Πλατεία για τα περίπτερα της Πρωτομαγιάς

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για μία χρονιά ακόμα ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την πρωτομαγιά, σύλλογοι, φορείς και εμπορικά καταστήματα παρουσίασαν τα περίπτερά τους.

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, όπως κάθε χρόνο, επισκέφτηκε περίπτερα πολιτιστικών, κοινωνικών και αθλητικών τοπικών φορέων και οι Εριέλλα Χρυσού και Ολυμπία Χαλκίδου μίλησαν με εκπροσώπους τους.

Από το σύλλογο «Ποιότητα Ζωής», η αντιπρόεδρος Μαριαλένα Αγγελίδου παρουσίασε το σύλλογο και τις ποικίλες τρέχουσες και επερχόμενες δραστηριότητες του.

Στο περίπτερο του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισσίων Λέσβου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκοδαίμων μίλησε για το περίπτερο, τα αυθεντικά προϊόντα Λέσβου που προσφέρουν και τις επόμενες τους εκδηλώσεις.

Η  Ράνια Χρυσοχοΐδου, πρόεδρος της ένωσης Ποντίων η «Μαύρη Θάλασσα», αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου που θα παρουσιάσουν τον επόμενο καιρό και υποσχέθηκε ένα παραδοσιακό γλέντι ενόψει των εορτασμών στο περίπτερο του συλλόγου.

Στο περίπτερο της Ένωσης Κρητών, ο πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νικήτας Περαθωράκης μίλησε για την παρουσία της Ένωσης μέσω του περιπτέρου στους εορτασμούς και σχολίασε παράλληλα και τα εκθέματα που μπορεί κανείς να βρει μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου στην πλατεία. Φυσικά, αναφέρθηκε στις επερχόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου.

Ο υπεύθυνος του περίπτερου του Συλλόγου Ιμβρίων Ελλάδος και μέλος του συλλόγου Μάνος Μούτσος σχολίασε την παρουσία του συλλόγου για ακόμα μία φορά στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενημερώνοντας για το τι μπορεί κανείς να βρει κάνοντας βόλτα στο συγκεκριμένο περίπτερο και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα ολοκληρώσουν τη σαιζόν για το σύλλογο.

Στο περίπτερο της ένωσης Ηπειρωτών η «Τιτάνη», η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου και πρόεδρος της ένωσης Κλαίρη Δεληγιάννη εξήγησε πως στις οικονομικά δύσκολες εποχές που ζούμε ο σύλλογος αποτελεί διέξοδο χαράς και διασκέδασης και προσκάλεσε την κάμερα του www.nstv.gr στο γλέντι που θα κάνουν οι Ηπειρώτες τις επόμενες μέρες.

Τέλος, στο περίπτερο του ιστορικού Πανιωνίου, συναντήσαμε τη Δήμητρα Σέκη, παραγωγό και παρουσιάστρια της Ε.Σ.Η.Τ.Λ.Συ.Μ. και υπεύθυνη του περίπτερου, η οποία παρουσίασε τα αθλητικά είδη που μπορεί κανείς να βρει στο περίπτερο σε οικονομικές τιμές, αλλά και σχολίασε την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση του κόσμου, η οποία μπορεί να είναι συνδεδεμένη με την εξαιρετική πορεία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, αλλά και τις επιτυχίες των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

 

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια