Αθλητικά

Οι προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πανιωνίου

Δώδεκα προπονητές, με επικεφαλή τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λινάρδο θα απαρτίζουν το τεχνικό τημ της Ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου, ενόψει της περιόδου 2019-2020 και θα αρχίσουν την υλοποίηση των καθηκόντων τους, στις 2 Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση τις ομάδες Παίδων και Εφήβων που θα αρχίσουν την προετοιμασία τους, στις 20 Αυγούστου στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».
Την τεχνική ανάληψη της ομάδας Εφήβων, έχει ο Χρήστος Ασημακόπουλος που ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο προπονήσεων, στις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου, ενώ το ίδιο συνέβη και με την ομάδα Παίδων, την οποία έχει αναλάβει ο προπονητής, Γιώργος Μελέτης. 
Στο προπονητικό τημ της Ακαδημίας μπάσκετ, εντάχθηκαν οι προπονητές:

1. ΤΣΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Πρώην διεθνής παίκτης με καριέρα 15 χρόνων στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Μέλος των Εθνικών ομάδων Ανδρών-Νέων-Εφήβων. Έχει διατελέσει προπονητής των ομάδων Ιωνικού Ν.Φ., Αρη Πετρούπολης, Γ.Σ. Περιστερίου, Π. Φαλήρου, Ικάρου Νέας Σμύρνης, Πρωτέα Βούλας. 

2.ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

Μέλος της Εθνικής Γυναικών και Ολυμπιονίκης, το 2004, στην Αθήνα. Έπαιξε για 12 χρόνια στην Α1 κατηγορία Γυναικών. Προπονήτρια σε παιδιά μικρών ηλικιών στις ομάδες ΖΑΟΝ Κηφησιάς, Παγκράτι, Κορωπί, Π. Φάληρο.
Έχει ιδρύσει το «We love basketbalI», με σκοπό την διάδοση του μπάσκετ στα παιδιά προεφηβικής ηλικίας. 

3.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Πρώην παίκτης του Πανιωνίου και μέλος της Κυπελλούχου ομάδας του 1991. Έχει κατακτήσει ως μέλος των ομάδων Παίδων και Εφήβων της Ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου, την δεύτερη θέση πανελληνίων πρωταθλημάτων. 
Έχει ασκήσει προπονητικά καθήκοντα στις ομάδες Αργοναύτης Ραφήνας (άνοδος στην Α' ΕΣΚΑ), Αετός Καλλιθέας, Αετός Πικερμίου. 

4.ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ

5.ΠΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στελέχη του προπονητικού τημ της Ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου, θα είναι και την επόμενη περίοδο οι:

Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗΣ
Γ. ΣΟΛΩΜΟΣ
Γ. ΜΕΛΕΤΗΣ
Ν. ΡΟΥΠΑΚΑΣ
Γ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια