Εκλογικά

"Πέφτουν τα τσιμέντα" από την μεταγραφή! Ο Τζουλάκης ανακοίνωσε τον Μανώλη Γρηγοράκη.

Μεταγραφή «αεροδρομίου» ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλακης . Ο Μανώλης Γρηγοράκης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας  «ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας στην κοινή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για τη Νέα Σμύρνη» όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος..

 Έχοντας λάβει 284 ψήφους στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 με την παράταξη του Νίκου Στέφου –που είχε αρκετή πολιτική γεύση Νέας Δημοκρατίας- ο σημερινός πρόεδρος της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης θα συμπορευθεί λοιπόν  με το Δήμαρχο (εκ ΠΑΣΟΚ) .

«Τα τσιμέντα πέφτουν», οι υπόλοιπες παρατάξεις ανακοινώνουν έκτατες συσκέψεις καθώς φαίνεται ότι η «υπόθεση» Δήμος απομακρύνεται με την προσθήκη του Μανώλη!!  

 Αξίζει να σημειωθεί ότι την φωτό ανάρτησε ο Δήμαρχος και όχι ο Πρόεδρος, διότι απουσίαζε σε εκδήλωση του Υποψηφίου με την Νέα Δημοκρατία Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη,  από όπου και ανήρτησε φωτογραφικό υλικό την ίδια μέρα που ο Τζουλάκης ανακοίνωνε «την τοπική μεταγραφή» που έριξε τα social media…Οι φωτο και οι δύο είναι σημερινή ανάρτηση.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι όταν δεν ασχολείται με τα τοπικά , ο πρόεδρος Μανώλης Γρηγοράκης, ανεβάζει φωτογραφίες με κομματικά στελέχη και βουλευτές της ΝΔ .Τοπικά βέβαια με τον εκ ΠΑΣΟΚ Τζουλάκη θα ενώσει τις δυνάμεις του.

 Ο Γραμματέας της ίδιας τοπικής  Βασίλης Μυστίδης φαίνεται ότι θα συμμετέχει στον συνδυασμό του Νεοδημοκράτη Υποψήφιου Δημάρχου της Νέας Σμύρνης Γιώργου Λαρίσση .

Έτσι η τοπική της Nέας Δημοκρατίας έχει στο ίδιο ΔΣ υποψήφιους με διαφορετικές παρατάξεις –δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας άλλωστε-

 Ε τώρα στις βουλευτικές, στις ευρωεκλογές και στην περιφέρεια είναι ένα άλλο θέμα τι στηρίζει ο Πρόεδρος !! Αλλωστε μάλλον οι 245 νεοδημοκράτες που τον εξέλεξαν χειροκροτούν τις επιλογές του…..

Θεσμικό πρόσωπο ο Πρόεδρος. Αυτή είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Σμύρνη;

Καλή επιτυχία λοιπόν στις εκλογές Μανώλη . Ήδη στις καρδιές μας έχει εκλεγεί !

 Απλά προσοχή διότι με την απλή αναλογική μπορεί να μείνεις μόνο στις καρδιές μας ....

Ας διασκεδάσουμε και λίγο με τις «μεταγραφές», άλλωστε συμβαίνουν σε όλα τα πολιτικά επίπεδα.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια