Δημοτικά

O Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει για τη Σμύρνη στην Πλατεία Ν.Σμύρνης 3 Σεπτεμβρίου

Οπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικου Οργανισμού Βαγγέλης Χατζαντουριάν,

''

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Πολλές γενιές άκουσαν, έζησαν, ονειρεύτηκαν, έκλαψαν, χάρηκαν, με μια σειρά από τραγούδια που έγιναν βίωμα και τη δικής μας ζωής.

Πριν από λίγο κατάφερα και έπεισα τον Γιώργο Νταλάρα, να παρουσιάσει μόνο στην πόλη μας, τη μεγαλειώδη συναυλία που πραγματοποίησε αποκλειστικά στο Ηρώδειο τον Ιούνιο με τίτλο ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» του Απόστολου Καλδάρα.

Μια ακόμα μεγάλη βραδιά τιμής και μνήμης αφιερωμένη στα 100χρονα από την καταστροφή της Σμύρνης,που προστίθεται στις δεκάδες δράσεις ιστορικής ανάδειξης της επετείου και θα διαρκέσουν όλο το έτος.

Μέσω κάθε είδους και μορφής καλλιτεχνικής έκφρασης, που ενέταξε φέτος στο πρόγραμμά του ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ του Δήμου μας, γίνεται για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστής πανελλαδικά σε δράσεις πολιτισμού και ιστορικής μνήμης.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που σπουδαίοι καλλιτέχνες αναγνωρίζουν την δουλειά μου και με εμπιστεύονται προσωπικά, αλλά και για το γεγονός ότι ως πόλη συνεχίζουμε ένα μακρύ σερί μεγάλων εκδηλώσεων, στρέφοντας για ακόμα μια φορά τα φώτα και το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας στην Νέα Σμύρνη. ''

Η συναυλία θα γίνει στην Πλατεία Νέας Σμύρνης και αναμένονται σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες

Η συναυλία θα είναι δωρεάν για το κοινό.

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια