Αθλητικά

Μπάσκετ: Ο Πανιώνιος καλεί τους νεαρούς αθλητές του να δώσουν το παρών στο παιχνίδι των ανδρών με τον Ηρακλή

Με το μότο "ας κάνουμε μπλε και κόκκινο τον Χολαργό", ο Πανιώνιος καλεί τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών όλων των αθλημάτων του συλλόγου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους ώστε τα παιδιά τους να παρευρεθούν μαζί με τους προπονητές τους στο κλειστό "Αντώνης Τρίτσης" του Χολαργού και να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας μπάσκετ κόντρα στον Ηρακλή για τον ημιτελικό του Final-4 μικρών κατηγοριών στο Κύπελλο (UNICEF Trophy).

Όπως άλλωστε έγινε γνωστό, η ΕΟΚ δεν επέτρεψε στους οπαδούς των ομάδων να βρεθούν στο γήπεδο και ο αγώνας θα γίνει παρουσία παιδιών.

Η ανακακοίνωση του Ιστορικού:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. προτρέπει τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών όλων των τμημάτων του Συλλόγου, να δώσουν τη συγκατάθεσή τους ώστε τα παιδιά- με συνοδεία των προπονητών τους- να βρεθούν την Πέμπτη (15/12) στο Γ.Γ «Αντώνης Τρίτης» του Χολαργού, δίπλα στην Ομάδα και στον ημιτελικό του UINICEF TROPHY με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ διαθέτει πολυάριθμο κοινό, αλλά λόγω των ειδικών συνθηκών και της σχετικής απόφασης της ΕΟΚ, μας δίνεται μια ευκαιρία να γεμίσουμε το γήπεδο με παιδιά. Τα οποία, ως νέοι αθλητές, γαλουχούνται με τα ιδανικά του Ιστορικού Συλλόγου που είναι ταυτόσημα με το φίλαθλο πνεύμα και το αθλητικό ιδεώδες".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια