Αθλητικά

Μπάσκετ: Αναβιώνει αυτό το Σαββατοκύριακο το τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας"

Με τη συμμετοχή του Αμαρουσίου, του Ψυχικού, του Παπάγου και φυσικά του διοργανωτή Πανιωνίου, αναβιώνει το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου το ιστορικό τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου Ανδρέα Βαρίκα.

Για πρώτη φορά από το 2009, ο θεσμός αυτός επιστρέφει και υπόσχεται σε όσους πάνε στο κλειστό "Βαρίκας" να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια ένα διήμερο γεμάτο ωραίο μπάσκετ, ενώ παράλληλα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις ομάδες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Πέρα από τους αγώνες, έχει προγραμματιστεί και μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμηθεί η μνήμη του μεγάλου οραματιστή για την ιστορία του Πανιωνίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση:

"Το διήμερο 16/17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας».

Στην αναβιώση του ιστορικού τουρνουά θα πάρουν μέρος το Μαρούσι, το Ψυχικό, η ομάδα του Παπάγου και φυσικά ο Πανιώνιος.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση με όλες τις πληροφορίες: 

"Η αναβίωση του τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας», στη μνήμη του αφανούς αλλά άκρως παραγωγικού εργάτη κι οραματιστή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αποτελούσε βασική προτεραιότητα της Διοίκησης της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών.

Φέτος, για πρώτη φορά μετά από το 2009, θα υλοποιηθεί η επιθυμία ΟΛΩΝ με τη διεξαγωγή του τουρνουά το Σαββατοκύριακο 16 και 17/9. Τρεις ισχυρές ομάδες, έκαναν την τιμή να αποδεχθούν την πρόσκληση και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ωραίο μπασκετικό θέαμα, ως «ορεκτικό» πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας»

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, έχει προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του μεγάλου οραματιστή και για να μάθουν οι νέες γενιές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ όπως και το σύνολο του κόσμου του μπάσκετ, ότι αυτό που αγαπάμε θα πρέπει να το υπηρετούμε με ανιδιοτέλεια, με όραμα και με πλάνο.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 16/9

17:00 Μαρούσι – Ψυχικό

19:00 Τιμητικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Ανδρέα Βαρίκα

20:00 Πανιώνιος – Παπάγου

Κυριακή 17/9

16:30 Αγώνας για την 3η θέση

19:00 Αγώνας για την 1η θέση

Κατόπιν απόφασης της Διοίκησης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, προς τιμήν της μνήμης του Ανδρέα Βαρίκα".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια