Αθλητικά

Μίλων: Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για όλες τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες, αφού τελικά παρά το γεγονός πως κατέκτησε στο γήπεδο τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Elite League και την άνοδο στη Basket League δεν κατέστη εφικτό να δημιουργήσει ΚΑΕ και να πάρει μέρος στην κορυφαία κατηγορία, έτσι του χρόνου θα παίζει στη Β' Εθνική. 

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου λοιπόν (19:00) θα πραγματοποιηθεί μια διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ούτως ώστε να αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και όχι μόνο.

Η ενημέρωση του συλλόγου:

"Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 και ώρα 19.00 η Διοίκηση του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ θα ενημερώσει όλους τους φίλους του αθλήματος για τις τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα Μπάσκετ.

Το τελευταίο διάστημα μιλούν όλοι για τον Μίλωνα χωρίς τον Μίλωνα. Υπεύθυνα λοιπόν θα αναλύσουμε όλα τα τελευταία γεγονότα και όχι μόνο, με μια LIVE STREAMING συνέντευξη στο MILON TV (ακολουθεί το link ) , οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνέντευξη θα είναι ανοιχτή για όποιον δημοσιογράφο θέλει να παραστεί, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων για όσους το επιθυμούν, στο ακόλουθο νούμερο Viber: 6989482853

Link μετάδοσης : 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια