Αθλητικά

Μεγάλη συγκίνηση για το τελευταίο παιχνίδι στο ιστορικό Αρτάκης

Σε μία πολύ σημαντική όσο και φορτισμένη ημέρα για την Πανιώνια οικογένεια αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, ο Ιστορικός δίνει σήμερα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου το τελευταίο παιχνίδι της ιστορίας του στο θρυλικό κλειστό της οδού Αρτάκης.

Οι φίλοι των "κυανέρυθρων" θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν οριστικά ένα γήπεδο στο οποίο έζησαν μοναδικές στιγμές σε αυτά τα σχεδόν 40 χρόνια ιστορίας του. Το Αρτάκης έκανε τα εγκαίνιά του στις 2 Αυγούστου 1979 και έκτοτε φιλοξένησε σπουδαίους αγώνες, παίκτες που στην πορεία έγιναν θρύλοι για τον Πανιώνιο και για το ελληνικό μπάσκετ όπως ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, ευρωπαϊκές συμμετοχές, μεγάλες πορείες για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Πλέον, αναμένεται να κατεδαφιστεί ώστε να δημιουργηθεί στη θέση του ένα νέο, υπερσύγχρονο κλειστό, έτσι ο Πανιώνιος είναι αναγκασμένος σήμερα να το αποχαιρετήσει και να αναζητήσει αλλού "σπίτι" για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του.

Το τελευταίο παιχνίδι του Πανιωνίου στην ιστορική του έδρα είχε και ένα απρόοπτο, αφού η ομάδα του Ηφαίστου δεν κατάφερε λόγω κακοκαιρίας να ταξιδέψει χθες (25/1) από τη Λήμνο με προορισμό την Αθήνα, κάτι που θα έκανε σήμερα (26/1) το πρωί, επομένως ο αγώνας μετατέθηκε για τις 17:45 από τις 15:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος. Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά βολεύει τους φίλους του Πανιωνίου, αφού στις 19:30 η ποδοσφαιρική ομάδα παίζει ένα μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, επομένως είναι αδύνατο για κάποιον να μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά και τους δύο αγώνες. 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια