Εκλογικά

Μεγάλη προσέλευση στην παρουσίαση του βιβλίου "Κώστας Καραμανλής - Το Τελευταίο Εμπόδιο - Στόχος τους η Ελλάδα" στην Νέα Σμύρνη.

γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας οργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη «Κώστας Καραμανλής το τελευταίο εμπόδιο – στόχος τους η Ελλάδα» από τις εκδόσεις Ιππόκαμπος.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Νίκος Δένδιας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Βουλευτής Β΄Αθηνών και π.Υπουργός, ο Σάκης Ιωαννίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΝΔ και τ.πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, ο Ανδρέας Πάγκαλης, ιατρός και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Σμύρνης και η συγγραφέας του βιβλίου Σοφία Λουκέρη, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της παρουσίασης, δήλωσε πως «η σκανδαλολογία της εποχής, όπως το Βατοπέδι και η υπόθεση Ζαχόπουλου, έπληξε τη χώρα και την Κυβέρνηση Καραμανλή, ενώ σήμερα κανείς δεν τολμάει να μην αναγνωρίσει ότι η υπόθεση Βατοπεδίου κατ’ ουσία δεν υπήρξε, ενώ η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν είχε να κάνει σε τίποτα με σκάνδαλο».

Ο Ανδρέας Πάγκαλης τόνισε πως τόσο το βιβλίο όσο και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής έχουν εξηγήσει πως την περίοδο εκείνη «ό,τι είχε ειπωθεί έβρισκε κλειστά αυτιά».

Τέλος η συγγραφέας Σοφία Λουκέρη τόνισε την ανάγκη της ύπαρξης ενός τέτοιου βιβλίου, ερμηνεύοντας τη μεγάλη προσέλευση στην παρουσίαση ως αντίστοιχα ανάγκη του ελληνικού λαού να αντιληφθεί τους λόγους της ταλαιπωρίας τόσων χρόνων, ενώ έδωσε έμφαση στην ανάγκη αποκατάστασης της αλήθειας και της συμπλήρωσης ενός μεγάλου ιστορικού κενού από την περίοδο της πτώσης της Κυβέρνησης Καραμανλή μέχρι και σήμερα.

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια