Αθλητικά

Με αφαίρεση έξι βαθμών τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα την αφαίρεση 3+3 βαθμών στον Πανιώνιο για οφειλές σε παίκτες.

Αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου είχαμε σήμερα όπου επέβαλε την ποινή αφαίρεσης των 3 βαθμών σε κάθε παίκτη που οφείλει η ΠΑΕ Πανιώνιος στο επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί.

Με την αφαίρεση 6 βαθμών κινδυνεύει η ΠΑΕ Πανιώνιος στο επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί λόγω οφειλών σε Πινιώτη και Μανόλοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διαιτητικού δικαστηρίου

"Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 177/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μανόλοβιτς του Μπράνισλαβ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 164/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας".

Πηγή: www.panionia-idea.gr

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια