Αθλητικά

Λουκέτο στα πρωταθλήματα μπάσκετ μέχρι τις 15/1, αναβολή και στη Volley League

Μετά τη σημερινή (3/1) προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της με τις ομάδες, η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να διακόψει τα πρωταθλήματά της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου λόγω της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας αλλά και των πολλών κρουσμάτων στις ομάδες.

Έτσι, μέχρι τα μέσα του μήνα μπαίνει “λουκέτο” σε Α2, Β’ Εθνική (όπου αγωνίζεται ο Πανιώνιος) και Γ’ Εθνική ανδρών (όπου αγωνίζεται ο Μίλωνας), καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών (όπου αγωνίζεται ο Πανιώνιος). Σημειώνεται πως ήδη έχουν αναβληθεί η 12η και 13η αγωνιστική της Basket League. 

Όσο για τις κατά τόπους Ενώσεις, που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας, αλλά έχουν το δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις, αυτές δε διαφώνησαν και έτσι δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα ( πχ. ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ).

Αναβολές είχαμε βέβαια και στο βόλεϊ, μιας και λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας αλλά και των κρουσμάτων στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας των ανδρών, η ΕΣΑΠ αποφάσισε την αναβολή της 9ης αγωνιστικής της Volley League που ήταν προγραμματισμένη για τις 8-9/1 αλλά και των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ (5/1), με την ομάδα του Μίλωνα να συμμετέχει και στις δύο διοργανώσεις. Επίσης, βρισκόμαστε εν αναμονή και των αποφάσεων της ΕΟΠΕ. 

Παρακολουθεί τις εξελίξεις η ΚΟΕ

Όσο για την υδατοσφαίριση, η ΚΟΕ σε σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει πως θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα εξετάζει κατά περίπτωση ενδεχόμενη αναβολή αγωνιστικών δραστηριοτήτων".

Τονίζει επίσης ότι "όταν δεν ανακοινώνεται αναβολή αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα ισχύει ο υφιστάμενος αγωνιστικός προγραμματισμός".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια