Οικονομικά

Σεμηνάριο ''Η Μαγεία του καλού manager''

Ημερομηνία: 
Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016
Τόπος:  
Metropolitan Hotel, Λεωφ. Συγγρού 385, Π. Φάληρο
Διάρκεια:
09:30' - 16:00'

Κρατήστε θέση!
Hλεκτρονικές πληροφορίες  www.coachingleaders.gr
Στο κόστος περιλαμβάνεται διάλειμμα για καφέ, light lunch και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Η Χαμηλή ρευστότητα και τα αυξημένα κόστη “σφίγγουν” την αγορά και δημιουργούν νέες συνθήκες που απαιτούν παρατήρηση, εξέλιξη και αποτελεσματικό μάνατζμεντ. Επιχειρηματίες, επαγγελματίες και στελέχη πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους και να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία του μάνατζμεντ και οι στρατηγικές τους για το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, το προσωπικό, την οργάνωση, τον εκσυγχρονισμό, την οικονομική διαχείριση κ.λπ. πρέπει να είναι ακριβείς και αποτελεσματικές όσο ποτέ άλλοτε.
Στην ημερίδα - σεμινάριο “Η Μαγεία του Καλού Μάνατζμεντ” ο Γιώργος Ασλάνης θα εφοδιάσει όσους συμμετέχουν με πρακτικά και αποτελεσματικά εργαλεία του μάνατζμεντ για επιβίωση και ανάπτυξη στις νέες συνθήκες της αγοράς.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
◘ 7+1 βασικές προϋποθέσεις για να πετύχετε άμεσα οικονομική ισχύ στην επιχείρησή σας.
◘ Ποιος είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το επικίνδυνο περιβάλλον της χώρας μας και να περιοριστεί η επιρροή του;
◘ Τα 11 σημεία από τα οποία εξαρτάται η επιβίωση και η επιτυχία της επιχείρησης. 
Πώς αυτά τα 11 σημεία χρησιμοποιούνται ως μία λίστα ελέγχου, πρόβλεψης, αποφυγής κινδύνων, διόρθωσης και ανάπτυξης.
◘ Τα 4 βήματα που απαιτούνται για να απελευθερωθείτε από τις καθημερινές αρμοδιότητες που ρουφούν τον χρόνο σας και δεν επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να δουλέψετε στις στρατηγικές που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή για να επιτύχετε.
Εισηγητής του σεμιναρίου: Γιώργος Ασλάνης
Γεννημένος στην Ελλάδα, ζει στη Δανία εδώ και 22 χρόνια. Από το 1994 είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου εφαρμογής και διάδοσης του Hubbard Management System , το οποίο διδάσκεται μέσω του δικτύου Hubbard College of Administration, κι είναι γνωστός ομιλητής διεθνώς. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 90.000 επιχειρηματίες, επαγγελματίες από κάθε χώρο και συμβούλους επιχειρήσεων από 48 χώρες και έχει παραδώσει πάνω από 2.000 σεμινάρια και διαλέξεις.
Κόστος: 140,00 ευρώ (συν το Φ.Π.Α.)
Στο κόστος περιλαμβάνεται διάλειμμα για καφέ, light lunch και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές:
http://coachingleaders.gr       τηλ  21 5530 1989

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια