Εκλογικά

H ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας στην Καλλιθέα έκοψε την πίτα της

γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου, Βουλευτές, Γραμματείς και πολιτευτές του κόμματος . συγκεντρώθηκαν για την κοπή της πίτας της Τοπικής Ν.Δ. Καλλιθέας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Βουλευτές Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Νίκη Κεραμέως, Άννα Καραμανλή, οι πρώην υπουργοί Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρόεδρος της Οννέδ Κωνσταντίνος Δέρβος, ο επικεφαλής της Β1 ΝΟΔΕ Μιχάλης Κουμεντάκος αλλά και οι Γραμματείς Ζωή Ράπτη, Νίκος Κωστόπουλος, Στέλιος Κονταδάκης, Αναστάσιος Γαϊτάνης, Βασίλης Ξυπολιτάς και ο Βασίλης.Σπανάκης.

Επίσης παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Αν. Δήμαρχος Βαγγέλης Μπαρμπάκος, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Κόκουλος και Αννα Γιαννάκου Πάσχου.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr  μίλησε ο πρόεδρος της Τ.Ο. Καλλιθέας Γιώργος Καλαμπαλίκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αναστάσιος Γαϊτάνης και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας Σ.Ιωαννίδης, κάνοντας και οι τρεις δηλώσεις τόσο για την εκδήλωση όσο και για το φλέγον θέμα των ημερών, το συλλαλητήριο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τις δηλώσεις τους αλλά και ολόκληρη την εκδήλωση και τους χαιρετισμούς.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια