Πολιτιστικά

H διαδικτυακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ιμβρίων (video)

«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, κι αρχή του Γεναρίου...»

Ο Σύλλογος Ιμβρίων στέλνει στους απανταχού Ιμβρίους και φίλους της Ίμβρου τις ευχές του για καλοχρονία διαδικτυακώς, μέσω βιντεοσκοπημένης εκδήλωσης με πλούσιο «άρωμα Ίμβρου», καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει για δεύτερη συνεχή χρονιά την πατροπαράδοτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην έδρα του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τιμούν απευθύνοντας χαιρετισμό ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Μητροπολίτης Ίμβρου & Τενέδου κ. Κύριλλος. Εκ μέρους της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας μας το δικό τους μήνυμα και τις ευχές τους στέλνουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Τομεάρχης Εξωτερικών Υποθέσεων ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος. Επίσης, χαιρετισμό απευθύνουν ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Ίμβρου (ΕΠΣΙ) κ. Στυλιανός Μπερμπέρης όπως επίσης ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Ιμβρίων κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο Δήμάρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος, ο Δημάρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος και τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων κ. Γιώργος Παπαθεοδώρου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να αποστείλουν χαιρετισμό στηρίζοντας την πρωτοβουλία μας να μην χάσουμε -υπό τις παρούσες αντίξοες συνθήκες της πανδημίας- την επαφή μας με τους συμπατριώτες και τους πολύτιμους φίλους μας.

Ευελπιστούμε να απολαύσετε το βίντεο, και ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά για εσάς και τις οικογένειές σας με την ελπίδα να ανταμώσουμε ξανά σύντομα από κοντά.

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια