Αθλητικά

Γιορτή ανόδου στην Α1 με νίκη επί της Αγίας Παρασκευής για το γυναικείο μπάσκετ του 'Ιστορικού'

Γράφει ο Χρήστος Καραθανάσης
 
Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αρτάκης το γυναικείο μπάσκετ του Πανιωνίου έδωσε τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για τη σαιζόν. Οι γυναίκες του Ιστορικού επικράτησαν της Αγίας Παρασκευής με 68-55 σε ένα γήπεδο όπου η γιορτινή ατμόσφαιρα ήταν χαρακτηριστική καθώς η ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α1 κατηγορία.
Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr οι παίκτριες της ομάδας Μαρία Παναγιωτοπούλου και Πωλίνα Σταμπούρλου σχολίασαν τους κόπους τριών ετών και πως αυτοί μετουσιώθηκαν στο αποτέλεσμα της ανόδου στην Α1 κατηγορία και υπογράμμισαν πως για τη χρονιά αυτή ο κόπος ήταν μεγαλύτερος γιατί έπρεπε να καλυφθεί και το κενό που άφησαν οι τραυματίες.
Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Τσίκληρας, σχολιάζοντας τη χρονιά που σύντομα τελειώνει, δήλωσε πως πάντα στην άκρη του μυαλού του προπονητικού team υπήρχε από την αρχή της σαιζόν ο στόχος της ανόδου. Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια παρέπεμψε στη διοίκηση, περιμένοντας ένα γόνιμο διάλογο μεταξύ των συνεργατών του και του Πανιωνίου.
Τέλος, ο Παναγιώτης Λόξας, μέλος της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ γυναικών, ευχαρίστησε τις παίκτριες, συνολικά τις υποδομές του μπάσκετ Πανιωνίου αλλά και το ΔΣ της ομάδας. Παράλληλα μίλησε για κάποιες ατυχίες κατά τη διάρκεια της σαιζόν, ενώ για την επόμενη μέρα αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα της Α1 και τις υψηλές απαιτήσεις, δήλωσε όμως αισιόδοξος πως η ομάδα θα συμμετέχει αξιοπρεπώς στην κατηγορία που θέλει και πρέπει να ανήκει. 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια