Κοινωνία

Experience Park: Πώς να πας στο ολοκαίνουργιο πάρκο του Ελληνικού

Πού ακριβώς είναι η είσοδος για το The Ellinikon Experience Park που άνοιξε τις πύλες του χθες το απόγευμα και έχει γίνει talk of the town.

Το The Ellinikon Experience Park, το μεγάλο, χριστουγεννιάτικο πάρκο που εντάσσεται στο έργο του Ελληνικού είναι γεγονός, καθώς χθες στις 17:00 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, με πλήθος κόσμου να σπεύδει στο σημείο για να κάνει βόλτα με φόντο το στολισμένο τοπίο.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η είσοδος για το πάρκο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, κοντά στο ύψος του μετρό του Ελληνικού, ωστόσο αρκετοί φαίνεται πως δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τον δρόμο στον οποίο έπρεπε να στρίψουν με το όχημά τους προκειμένου να μπουν στο πάρκο.

Για να μπει κανείς στο πάρκο (οδηγώντας στο ρεύμα από Αθήνα προς Γλυφάδα), θα πρέπει να στρίψει δεξιά, στον δρόμο που θα συναντήσει λίγα μέτρα πριν τον Υδατόπυργο του Ελληνικού. Οδηγώντας στο ρεύμα προς Αθήνα, το φανάρι που οδηγεί στο Πάρκο βρίσκεται αμέσως μετά τον Βασιλόπουλο του Ελληνικού (στρίβουμε δηλαδή αριστερά, στο ύψος που έχουμε στο αριστερό μας χέρι τον υδατόπυργο). Έχοντας πλέον στρίψει προς το Πάρκο, ο δρόμος οδηγεί εύκολα απευθείας στο δωρεάν πάρκινγκ.

Το Experience Park διαθέτει δωρεάν υπαίθριο parking με 600 θέσεις στάθμευσης.

Η πρόσβαση στο Experience Park με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Λεωφορείο

Στάση Ελληνικό

– 122, Στ. Αργυρούπολη – Σαρωνίδα

– 171, Βάρκιζα – Στ. Αργυρούπολης

– 790, Γλυφάδα – Περιστέρι

– Α3, Ακαδημία – Γλυφάδα

– Χ97, Στ. Ελληνικό – Αεροδρόμιο Αθηνών

Στάση Αμερικάνικη Βάση

– 124, Γλυφάδα – Στ. Αργυρούπολη

– 142, Ελληνικό – Καλαμάκι

– 171, Βάρκιζα – Στ. Αργυρούπολης

 

Μετρό

Σταθμός Ελληνικό

 

Shuttle Bus

Το Experience Park προσφέρει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών με τη χρήση λεωφορείων Shuttle Bus για τη διαδρομή Σταθμός Μετρό Ελληνικού – Parking Experience Park και αντιστρόφως. Η αφετηρία του Shuttle Bus βρίσκεται στο Σταθμό Μετρό Ελληνικού (κατεύθυνση προς Γλυφάδα). Η υπηρεσία Shuttle Bus εξυπηρετεί και επισκέπτες με αναπηρία (ΑμεΑ). Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές / Σαββατοκύριακα και αργίες 17:00 – 23:00 με εκτέλεση δρομολογίων ανά 20 λεπτά.

 

 

 

Πηγή από: https://www.nou-pou.gr/newsroom/genikes-eidiseis/the-ellinikon-experience-park-pos-na-pas-sto-olokainourgio-kai-polisizitimeno-parko-tou-ellinikou/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1640508497
Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια