Αθλητικά

Εξελέγη στο ΔΣ της ΕΟΚ ο Γενικός Γραμματέας του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Το ελληνικό μπάσκετ περνά πλέον σε μια νέα εποχή μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής (12/9) που ανέδειξαν νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον Βαγγέλη Λιόλιο. 

Στο πλευρό του με την παράταξη "Δώσε Πάσα" βρισκόταν από την αρχή και ο Γενικός Γραμματέας του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ο οποίος εξελέγη στο ΔΣ της ΕΟΚ βγαίνοντας μάλιστα πέμπτος στην εκλογική διαδικασία έχοντας συγκεντρώσει 260 ψήφους. Σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου, αυτή είναι και η πρώτη φορά που διοικητικός παράγοντας του Μίλωνα εκλέγεται στην ΕΟΚ.

Το σωματείο εξέφρασε τα συγχαρηρήριά του στον Κώστα Ασημακόπουλο:

"Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟΝΣ Μίλων εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στον Ευάγγελο Λιόλιο και τα μέλη του νέου ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αναδείχθηκαν από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.
Ιστορική ημέρα όμως και για τον Μίλωνα και όλη την αθλητική οικογένεια του συλλόγου καθώς ένας δικός μας άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, εξελέγη ως μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ καταλαμβάνοντας μάλιστα την 5η εκλόγιμη θέση με 260 ψήφους.

Είναι  αξιοσημείωτο πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Μίλωνα που διοικητικός παράγοντας εκλέγεται στην ΕΟΚ (Στο παρελθόν ο Πρόεδρος Μιχάλης Σακελλαρίδης είχε διατελέσει αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ).

Ευχή όλων ο νέος Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΟΚ να δουλέψουν σκληρά για να επαναφέρουν το άθλημα σε αναπτυξιακή τροχιά, να δώσουν νέα πνοή και να το ξανακάνουν πρωταγωνιστή".

Διαβάστε επίσης το μήνυμα του ίδιου μετά την εκλογή του:

"Σήμερα ειναι μια μεγαλη ημερα για το ελληνικό μπάσκετ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο ως Πρόεδρο της ΕΟΚ. Σε μια δημοκρατική εκλογική διαδικασία στην οποια συμμετείχαν περισσότερα από 600 σωματεία τα οποια έστειλαν εκκωφαντικο μηνυμα αλλαγής.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι παράγοντες των οποίων αποτελούν το ζωντανό κύτταρο του μπάσκετ, είναι οι στυλοβάτες του εθνικού μας αθλήματος που κοπιάζουν με ανιδιοτελεια μεσα σε πρωτοφανεις δυσκολίες.

Στην νεα εποχή που ξημερώνει η ΕΟΚ θα ειναι εκει να υπηρετεί το άθλημα και τα σωματεία, να σχεδιασει και να υλοποιήσει το αναπτυξιακο πρόγραμμα, να δωσει νέα ώθηση στο μπάσκετ με ενότητα, όραμα, σχέδιο δράσης και σύγχρονη τεχνοκρατικη αντίληψη.

Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιάς σε όλους τους συνοδοιπόρους της πρωτοβουλίας Dwsepasa-Δώσε Πάσα για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε και σε ολους τους ανθρώπους του αθλήματος που μας τίμησαν και με επέλεξαν και προσωπικά να συμμετέχω στο ΔΣ της ΕΟΚ.

Απο αύριο σκληρη δουλεια για να κανουμε το μπάσκετ πρωταγωνιστή ξανα!

Υγ. Ηλία Φωτεινάκη σε αυτή τη νεα πορεία θα εισαι μαζι μας και θα μας συντροφεύεις απο εκει ψηλα. Η αγαπη σου και οι αγώνες σου για το μπάσκετ και την ΕΣΚΑΝΑ αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη".

Θερμά συγχαρητήρια!

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια