Δημοτικά

«Έδειξε» τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Σμύρνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Λαρίσση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε «απρογραμμάτιστα» στην Νέα Σμύρνη, όπως κάνει συχνά τον τελευταίο καιρό σε διάφορες συνοικίες της Πρωτεύουσας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποφασίσει να πραγματοποιεί τέτοιες “αιφνίδιες” επισκέψεις σε γειτονιές της Αττικής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να έχει ενημερώσει νωρίτερα φορείς της περιοχής.

Χαλάρωσε, ενημερώθηκε για την καθημερινότητα, μίλησε με καταστηματάρχες αλλά και με περαστικούς, ακούγοντας τα προβλήματα της πόλης αλλά και αρκετές φιλοφρονήσεις ως προς το πρόσωπό του.

Μαζί του ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και ο εκλεκτός του κόμματος για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου της πόλης, Γραμματέας της Β1 ΝΟΔΕ και Αναπληρωτής Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος Γιώργος Λαρίσσης.

Παρών επίσης θεσμικά ήταν και ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Μιχάλης Κουμεντάκος.

Φυσικά η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έμεινε πολύ απαρατήρητη με αποτέλεσμα στην πορεία της βόλτας να συναντήσει και άλλους δημοτικούς παράγοντες, οι οποίοι επιδόθηκαν σε έναν άτυπο «διαγωνισμό» πίστης στη Νέα Δημοκρατία. Σε άλλο σημείο της βόλτας ο Πρόεδρος συνάντησε και τον Δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τζουλάκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έμεινε βέβαια μόνο στα τοπικά Δημοτικά θέματα με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δείχνονας αδυναμία και στην πολύ νέα γενιά, φωτογραφήθηκε με το ζεύγος Λαρίσση και την νεογέννητη κόρη τους.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια