Κοινωνία

''Δεν υπάρχει επαρκής φύλαξη'' λέει το 1ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης στον Δήμαρχο Τζουλάκη

Η επιστολή αναρτήθηκε στην ομάδα FB του Δημοτικού και διαμαρτύρεται τόσο για την φύλαξη τους τελευταίους μήνες, όσο και για άλλα αιτήματα που έχουν γίνει και μάλλον έχουν παραμείνει σε email στο Δήμο για πολλούς μήνες.

Oι πολίτες θέλουν λύσεις, όχι καταλογισμό ευθυνών. Τι λέει ο πρόεδρος της ΣΕΠΕ Νίκος Σιούτας για το θέμα ; Τι κάνει ο Δήμαρχος και πρώην εκπαιδευτικός για το θέμα; Καλές οι φωτογραφίες από δράσεις της Δημοτικής Αρχής προεκλογικά  αλλά να λύνουν και τα προβλήματα  του Σχολείου, διότι όπως φαίνεται από την επιστολή και μάλλον και εκ του αποτελέσματος, κάποια σοβαρά ζητήματα του 1ου Δημοτικού λιμνάζουν μήνες στην ηλεκτρονική αλληλογραφία κάποιου αιρετού της δημοτικής Αρχής Τζουλάκη.

Αξίζει να τονίσουμε πως ανελκυστήρας έχει εγκατασταθεί ''εδώ και χρόνια και δεν έχει λειτουργήσει ποτέ'' όπως χαρακτηριστικά λέει μεταξύ άλλων η συνημμένη επιστολή προς τον Δήμαρχο Τζουλάκη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Συρίγο. 

Aς παροτρύνουμε σκωπτικά λοιπόν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να ανασκουμπωθεί στο πρόβλημα ειδικά της επισκευής των χώρων υγιεινής του Σχολείου, που είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα όπως το περιγράφει και η επιστολή.

Αντε σε 45 μέρες έχουμε εκλογές.....

Δείτε την πρόσφατη επιστολή !

 

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια