Εκλογικά

Κ.Χατζηδάκης, Ν.Κεραμέως στην εκδήλωση της ΔΜΤΟ ΝΔ Νέας Σμύρνης

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Σμύρνης της Νέας Δημοκρατίας και η ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης διοργάνωσαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Νέα Δημοκρατία: για την Ελλάδα της δημιουργίας και των ευκαιριών».

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης και η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για τη Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία «κάνει τους φτωχούς φτωχότερους», τονίζοντας «πως είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να παραμείνει γαντζωμένη στην καρέκλα της εξουσίας». Μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ΝΔ ενδιαφέρεται να υπάρχει συμμετοχή των πολιτών ώστε να είναι δυνατή για το κόμμα η προετοιμασία ενός αξιόπιστου προγράμματος και αυτή η συμμετοχή επιτυγχάνεται μέσα από τα προσυνέδρια, τα αποτελέσματα των οποίων φαίνονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΝΔ για όλες τις βαθμίδες της δημόσιας εκπαίδευσης, τονίζοντας πως πρέπει να αποκατασταθούν όλα τα υποβαθμισμένα προγράμματα και να δημιουργηθούν νέα, συμπληρώνοντας σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο: «θα υπερασπιστούμε το άσυλο στην πραγματική του έννοια, δηλαδή ελευθερία διδασκαλίας και έρευνας, αλλά όχι το πανεπιστήμιο να γίνεται άσυλο εγκληματιών».

Ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Γρηγόρης Μαρινάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία της εκδήλωσης τονίζοντας πως «η Νέα Σμύρνη κάνει πάντα δυνατές εκδηλώσεις που πάντα έχουν να πουν κάτι στον κόσμο».

Τέλος, ο Αντώνης Ιωάννου, μέλος του ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης τόνισε πως οι εκδηλώσεις είναι το μέσο με το οποίο η ΝΔ μεταφέρει στον κόσμο το μήνυμα πως «αυτό που λέμε, αυτό θα γίνεται» και χαρακτήρισε τα μηνύματα που δόθηκαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

 

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια