Δημοτικά

Black Friday και στην απαρτία του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή από τον Νομοθέτη

''Αν μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις το Συμβούλιο δεν έχει απαρτία, συνεδριάζει ύστερα από τρίτη πρόσκληση και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που είχαν εγγραφεί στην αρχική ημερήσια διάταξη, εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του. Στην τρίτη πρόσκληση γίνεται ειδική αναφορά των ανωτέρω.''

Eκπτώσεις (είναι και η ημέρα τέτοια) λοιπόν του νομοθέτη για να αποφεύγεται η οριστική δυσλειτουργία του ''όποιου'' Σώματος και με την γνωστή πλέον ατάκα ''ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ'' να ακούγεται κατ επανάληψη, αναμένεται να γίνει την Παρασκευή η 3η και ''φαρμακερη'' συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Νοεμβρίου 2019 με την ευχή ''και εις άλλα με υγεία''.

Φυσικά τίποτε δεν αποκλείει να παρεβρεθεί και ολόκληρη η αντιπολίτευση, δίνοντας έτσι άλλη γεύση στην συνεδρίαση ...που τουλάχιστον επικοινωνιακά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πέραν των διοικητικών αντιδράσεων πλέον, η αντιπολίτευση μπορεί να χρησιμοποιήσει και επικοινωνιακά όπλα για να αντιδράσει στα θέματα που την απασχολούν...

Ισως η πίεση που γλίτωσε το προεδρείο και η Δημοτική Αρχή να είναι μικρότερη από αυτήν της 3ης συνεδρίασης, που βάση νόμου πρέπει να γίνει όπως περιγράφεται παραπάνω.... Ας ''παίξει μπαλίτσα'' με το χρόνο ο Πρόεδρος.

Αλλωστε είναι φίλος της ''ισοπαλίας'' με την επικοινωνία ο Πρόεδρος, ασχέτως αν ''τρώει από παντού γκολ από τα αποδητήρια''.

 

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια