Πολιτιστικά

Δέκα χορωδίες από όλη την Ελλάδα στο 3ο Φεστιβάλ Νέας Σμύρνης

Δέκα χορωδίες από όλη την Ελλάδα στο 3ο Φεστιβάλ Νέας Σμύρνης

Το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή στην Εστία Νέας Σμύρνης, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου και φέρνοντας κοντά δέκα χορωδίες από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας.

Η μουσική εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη Δημοτική Φιλαρμονική Νέας Σμύρνης, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και δημοτικής αρχής. Το φεστιβάλ αποτέλεσε μια σημαντική γιορτή χορωδιακής μουσικής, με τις συμμετέχουσες χορωδίες να παρουσιάζουν το ρεπερτόριό τους στο κοινό.

Ανάμεσα στις χορωδίες που συμμετείχαν ήταν η Χορωδία του Φάρου Τυφλών Ελλάδος, ο Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «Ο Αυλός» και η Γυναικεία Χορωδία Δήμου Αργοστολίου. Η εκδήλωση ανέδειξε τον πλούτο της χορωδιακής παράδοσης και την αγάπη του κοινού για αυτή τη μορφή μουσικής τέχνης.

Το φεστιβάλ επιβεβαίωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη δέσμευση του Δήμου στην προώθηση του πολιτισμού και της μουσικής παιδείας.

Πηγή από: www.nsonline.gr

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια