Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης στην έναρξη των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2025»

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2025» στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγένιου, ο οποίος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και σήμανε την απαρχή της γιορτής.

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης έδωσε το παρών με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμώντας με την παρουσία της τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Ιδιαίτερη στιγμή για την Ένωση αποτέλεσε η παρουσία του νεαρού χορευτή μας, Βαγγέλη Μαραβελάκη, γιου του Αναπληρωτή Γραμματέα κ. Πέτρου Μαραβελάκη, ο οποίος κράτησε με περηφάνια τη σημαία της Ένωσης.

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, κ. Στέλιο Μαμαλάκη, για την τιμητική πρόσκληση και τη φιλοξενία.

Δελτίο Τύπου Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια