Φυτεύτηκαν τα πρώτα δέντρα στο Άλσος

Τα πρώτα 30 από τα συνολικά 110 μεγάλα δέντρα έφτασαν στο Άλσος και ξεκίνησε η διαδικασία της φύτευσης στο πλαίσιο της ανάπλασης.

Η αρχή έγινε με μια πανέμορφη Lagunaria patersonia ενώ τα συνεργεία συνεχίζουν τις εκσκαφές για την τοποθέτηση και των υπόλοιπων δέντρων.

Οι φυτεύσεις πραγματοποιούνται με ειδικό σύστημα αγκύρωσης και τα δέντρα ενισχύονται με φυτοβελτιωτικά και μυκόριζες. Επιπλέον υπάρχει ενίσχυση του ποτίσματος, εκτός από την γεώτρηση και με υδροφόρα του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των εργασιών το Άλσος σε κάποια σημεία του, δεν θα είναι προσβάσιμο για τους δημότες.

Για λόγους ασφάλειας των πολιτών και προστασίας των νέων φυτεύσεων οι επισκέπτες παρακαλούνται να συμμορφώνονται στις σημάνσεις που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ευχαριστεί για την κατανόηση και την συνεργασία.

Από Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια