Το μεγαλύτερο webradio της πόλης είναι online!. Ακουσε ο,τι να'ναι με εμφαση στο μπλαμπλα και μουσική που παίζει ολημερίς ολημερίς οληνυχτίς. Θέλεις να μιλήσεις με καποιον παραγωγό? No problem! Αρκει να ακούς την φωνούλα του απο τον Radio String! 

Τελευταία Άρθρα

Πρόσκληση στην εκδήλωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”
Πρόσκληση στην εκδήλωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”

Την Παρασκευή  21 Νοεμβρίου  2014 και ώρα 5μ.μ. ο Δήμος Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών  προσκαλεί όλους τους συλλόγους  και τους φορείς του Δήμου στο 2ο φόρουμ συζήτησης για την απασχόληση και την τοπική ανάπτυξη. Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος ΤΟΠΣΑ  της Ν. Σμύρνης  «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση στο Δήμο Νέας Σμύρνης ». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου  Ν. Σμύρνης ( 2ας Μαΐου 8, Πλατεία Ν. Σμύρνης, -πάνω από τα Goody’s)  
 
Η συμμετοχή σας σε αυτή τη συνάντηση κρίνεται απαραίτητη για την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων μεταξύ όλων των φορέων της Ν. Σμύρνης σε θέματα απασχόλησης και για την προώθηση του προγράμματος ΤΟΠΣΑ μέσα από την σύναψη συμφώνων συνεργασίας.
 
 
                                                                                                   

3o Ανταλλακτικό Παζάρι 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης
3o Ανταλλακτικό Παζάρι 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στο 7Ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr για το 3ο ανταλλακτικό παζάρι που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
Ρούχα, τρόφιμα, παπούτσια αλλά και κάθε άλλο είδος χρήσιμα «πραγματάκια» έγιναν δεκτά από τους οργανωτές του Παζαριού. Γονείς και όχι μόνο έφεραν ότι μπορούσαν τόσο για τα παιδιά όσο και για τα Ιδρύματα στα οποία απευθύνεται ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου.
Η Μαρίνα Δεκούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμένων, δήλωσε ότι ο στόχος της εκδήλωσης δεν είναι μόνο η συνεισφορά σε είδος αλλά η αλληλεγγύη γενικότερα λόγω ΚΑΙ της δύσκολης εποχής που η χώρα διέρχεται.
Ο Νίκος Παναγόπουλος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, μιλώντας στην κάμερα του www.nstv.gr, μας παρουσίασε τη «Γωνιά Αγάπης», ένα χώρο όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και τα οποία διοχετεύονται σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, ενώ θεώρησε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη συνεχίζει να υπάρχει στις μέρες μας.
Τέλος, η «Κοινωνική Κουζίνα», μια κατ’ επανάληψη προσφορά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου γνωστού και ως «Άλλος άνθρωπος», πλημμύρισε με μυρωδιές τους χώρους του σχολείου, προσφέροντας δωρεάν φαγητό.

Πρόσκληση σε Νησιώτικη Βραδιά στο Σύλλογο Ιμβρίων από την Επιτροπή Νεολαίας
Πρόσκληση σε Νησιώτικη Βραδιά στο Σύλλογο Ιμβρίων από την Επιτροπή Νεολαίας

Η Επιτροπή Νεολαίας του Συλλόγου Ιμβρίων σας προσκαλεί στη ζωντανή νησιώτικη βραδιά με την Λέτα Κορρέ και την ορχήστρα της.
Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, ώρα 21:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική!
 
Τιμή πρόσκλησης: 20,00 ευρώ

Προσκλήσεις διατίθενται από τη γραμματεία του Συλλόγου.
Χορηγός Επικοινωνίας www.nstv.gr η διαδυκτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης

Παρουσίαση Συλλεκτικού Ημερολογίου Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης ''Η Μαύρη Θάλασσα''
Παρουσίαση Συλλεκτικού Ημερολογίου Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης ''Η Μαύρη Θάλασσα''

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,
αποχαιρετώντας το φθινόπωρο και υποδεχόμενοι τον κρύο χειμώνα όλοι έχουμε ανάγκη από ένα ζεστό και ουσιαστικό αντάμωμα. Σας προσκαλούμε λοιπόν αυτή την Κυριακή στις 6.30΄μ.μ  στο φιλόξενο χώρο του 3-13ου δημοτικού σχολείου στην Άνω Νέα Σμύρνη (Αρτάκης, Αιγαίου και Προφήτου Ηλία) για να σας παρουσιάσουμε το φετινό συλλεκτικό μας ημερολόγιο τοίχου και να σας ταξιδέψουμε στις πανέμορφες Δαλματικές ακτές μέσα από την ταινία-ντοκυμαντέρ που ετοιμάσαμε από το καλοκαιρινό ταξίδι μας. Η βραδιά μας θα ζεσταθεί ακόμα περισσότερο με τον ήχο της ποντιακής λύρας που θα απολαύσουμε πίνοντας ένα κρασάκι και γευόμενοι μεζεδάκια στα οποία μπορεί να συνεισφέρει όποιος μπορεί. 

    Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία τα μαθήματα
της ποντιακής διαλέκτου.
 Σας περιμένουμε την Κυριακή και σας ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη εβδομάδα.
Με θερμούς ποντιακούς χαιρετισμούς 
Το Δ.Σ

Δωρεάν Μάθημα Υποδειγματικής Διδασκαλίας , Ανάπτυξης Γραπτού Λόγου-Εκθεσης από το "Στέκι Μελέτης''
Δωρεάν Μάθημα Υποδειγματικής Διδασκαλίας , Ανάπτυξης Γραπτού Λόγου-Εκθεσης από το "Στέκι Μελέτης''

Πρόσκληση σε μάθημα Υποδειγματικής Διδασκαλίας , Ανάπτυξης Γραπτού Λόγου-Εκθεσης , για μαθητές Δημοτικού.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη, με κράτηση θέσεων.
Αιγαίου 39 και Τανταλίδη , Νέα Σμύρνη , Στάση Τράμ ‘Αιγαίου’
Τηλ: 210-9355557 και 697-2218026.
www.kentro-meletis-gr

Μιλήστε μαζί μας Τώρα Ζωντανά - Κάντε Κλίκ στο Skype Me™!