Το μεγαλύτερο webradio της πόλης είναι online!. Ακουσε ο,τι να'ναι με εμφαση στο μπλαμπλα και μουσική που παίζει ολημερίς ολημερίς οληνυχτίς. Θέλεις να μιλήσεις με καποιον παραγωγό? No problem! Αρκει να ακούς την φωνούλα του απο τον Radio String! 

Τελευταία Άρθρα

''Ανεμολόγιο'' με καλεσμένο τον Πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη
''Ανεμολόγιο'' με καλεσμένο τον Πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη

γράφει ο Μιχάλης Κριαλής
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κύριος Βασίλης Λεβέντης, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Ανεμολόγιο" . Συζητήθηκαν θεματα όπως η πολιτική ποιότητα και η πτώση της πολιτικής, το κατοχικό δάνειο, οι κινησεις της κυβερνησης , οι εκλογές στον ορίζοντα , η φύση της πολιτικής, πιθανές συνεργασίες και αλλα πολλά ,ενας δίωρος βομβαρδισμος ερωτήσεων μεσα απο το φακό του www.nstv.gr/radiostring.

Πρόσκληση στην ΗΜΕΡΙΔΑ Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ευγενίδειο Ίδρυμα με θέμα: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και επιτυχημένες επαγγελματικές επιλογές»
ΗΜΕΡΙΔΑ Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ευγενίδειο Ίδρυμα με θέμα: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και επιτυχημένες επαγγελματικές επιλογές»

Το 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Σμύρνης και την Ένωση Γονέων διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ευγενίδειο Ίδρυμα με θέμα: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και επιτυχημένες επαγγελματικές επιλογές», τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015.
Για να δείτε την αφίσα πατήστε: http://users.sch.gr/ndemertzis/afisa.pdf, για να δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε: http://users.sch.gr/ndemertzis/pros.jpg
Επισυνάπτονται η αφίσα και η πρόσκληση-πρόγραμμα της ημερίδας.
 
Νίκος Α. Δεμερτζής
Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης
Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού 
Τηλέφωνο: 6977251668. Τηλέφωνο Σχολείου: 2109344748
http://users.sch.gr/ndemertzis

''Art News Good News'' με την Νεοσμυρνιά Ψυχοθεραπεύτρια Ζωή Πραποπούλου
''Art News Good News'' με την Νεοσμυρνιά Ψυχοθεραπεύτρια Ζωή Πραποπούλου

Γράφει ο Δημήτρης Κράλογλου
 
Τούτη τη φορά κοντά μας είχαμε τη Νεοσμυρνιώτισσα ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλο ψυχικής υγείας  και φιλόζωη,Ζωή Πραποπούλου, με την οποία είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση γύρω από τα μικρά και μεγάλα θέματα που αφορούν στην ψυχική μας υγεία. Κουβεντιάσαμε ακόμα για τα στερεότυπα αλλά και για το παιχνίδι των ρόλων, τους οποίους όλοι κάποτε υποδυόμαστε στη ζωή μας. Παράλληλα,με αφορμή τις Απόκριες μιλήσαμε για τις κυριολεκτικές αλλά και μεταφορικές “μάσκες” τις οποίες πολλοί άνθρωποι φορούν στην καθημερινότητά τους και κλείσαμε με μια κεφάτη αναδρομή στις αποκριάτικες στολές που προτιμούσαμε ως παιδιά.Τέλος, συζητήσαμε για την πλούσια φιλοζωική δραστηριότητα της Ζωής (φιλοξενεί  έντεκα γάτες κι έναν σκύλο!) και για τις πρωτοβουλίες που θα μπορούσε να αναλάβει ο δημοτικός φορέας για να προστατέψει τους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας.
 

''Πολιτιστικές Διαδρομές Χτες και Σήμερα''. Ο Εθελοντισμός ως Τρόπος Ζωής
''Πολιτιστικές Διαδρομές Χτες και Σήμερα''. Ο Εθελοντισμός ως Τρόπος Ζωής

γράφει ο Παναγιώτης Κωσταντινίδης
Από την εκπομπή « Πολιτιστικές Διαδρομές χθες και σήμερα» παρουσιάστηκε ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Με καλεσμένους τον Κα Βαρβάρα Μεταλληνού Δρ. Θεολογίας-Φιλόλογο και Πρόεδρο του  Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού « Η Αγκαλιά» και την Κα Ευτυχία Σιούλη Εθελόντρια-Κοινωνική Λειτουργό.
Η Κα Μεταλληνού μας μίλησε για την ιστορία του συλλόγου. «Η Αγκαλιά» είναι ένα σωματείο φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1998 για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τη φωνή του.
Προσφέρει προστασία στο παιδί από την κύηση του και μετά τον τοκετό, και στη μητέρα ηθική και υλική υποστήριξη. Γενικώς στηρίζει το θεσμό του γάμου και της οικογένειας και ενθαρρύνει την τεκνογονία. Στη συνέχεια η Κα Σιούλη μας μίλησε για τους Εθελοντές και το σημαντικό έργο στήριξης των οικογενειών της «Αγκαλιάς».
Τέλος η Κα Μεταλληνού προσκάλεσε τους ακροατές της εκπομπής μας να επισπευτούν την «Αγκαλιά» και όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν ηθικά και υλικά το έργο της.

Τζουλάκης στην TV: γιατί να την πάρει την άδεια η κ. Ελένη;
Τζουλάκης στην TV: γιατί να την πάρει την άδεια η κ. Ελένη;

Ο Τζουλάκης έχει χάσει την κοινωνική μπάλα με το θέμα της κ. Ελένης και τα κουλούρια που πουλάει για να επιβιώσει. Ακόμα και μετά την κονωνική κατακραυγή στα social media που αδυνατεί να κατανοήσει ή να αφουγραστεί, με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τους Καμπουράκη και Οικονομέα, προκαλεί ακόμα παραπάνω. Στο 5:30' δηλώνει ότι "Η κ. Ελένη είναι λιγάκι προκλητική" διότι δεν φεύγει απο την πλατεία αφου της γίνονται συστάσεις, δηλ να πάρει τα κουλούρια της και να τα πουλάει αλλού ώστε να γίνει άλλου πρόβλημα. Στο 6:15' αναφέρεται ότι "έχουμε από τον Εμπορικό Σύλλογο καθημερινές διαμαρτυρίες", λες και ο Εμπορικός Σύλλλόγος της Νέας Σμύρνης θα βλαφτεί οικονομικά από το καροτσάκι της κ.Ελένης και τα εκατομμύρια τζίρο που κάνει. Στο τέλος ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης τα παίζει όλα για ολά και πετάει την ατάκα "Γιατί να την πάρει (την άδεια) η κυρία (Ελένη);", κρυβόμενος πίσω από την γραφειοκρατεία του Δημοσίου, κάτι που δεν έκανε όταν μείωνε το χαράτσι για το ιδιωτικό παρκινγκ POLIS PARK στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Μιλήστε μαζί μας Τώρα Ζωντανά - Κάντε Κλίκ στο Skype Me™!