Το μεγαλύτερο webradio της πόλης είναι online!. Ακουσε ο,τι να'ναι με εμφαση στο μπλαμπλα και μουσική που παίζει ολημερίς ολημερίς οληνυχτίς. Θέλεις να μιλήσεις με καποιον παραγωγό? No problem! Αρκει να ακούς την φωνούλα του απο τον Radio String! 

Τελευταία Άρθρα

Αφιέρωμα στις Ακαδημίες Προσχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Ποδοσφαίρου του ΑΟΝΣ ''Ο ΜΙΛΩΝ''
Αφιέρωμα στις Ακαδημίες Προσχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Ποδοσφαίρου του ΑΟΝΣ ''Ο ΜΙΛΩΝ''

Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης
 
Στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και λοιπών προσχολικών δραστηριοτήτων του Αθλητικού Ομίλου Νέας Σμύρνης Ο ΜΙΛΩΝ βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.
Ο Γιάννης Τσανανδρέας, υπεύθυνος τμήματος προσχολικής δραστηριότητας, μίλησε για το τμήμα που εποπτεύει, εξηγώντας ότι ο αθλητισμός στην προσχολική ηλικία προετοιμάζει τα παιδιά από πολύ νωρίς και βοηθάει τους μικρούς συμμετέχοντες στην ανάπτυξη και βελτίωση των κινητικών τους δραστηριοτήτων. Θεώρησε δε ότι η επιτυχία του προγράμματος των προσχολικών δραστηριοτήτων του ΑΟΝΣ ο ΜΙΛΩΝ οφείλεται στο γεγονός πως τα παιδιά εκφράζονται παίζοντας.
Τέλος, ο Μπάμπης Σακαλίδης, καθηγητής φυσικής αγωγής και υπεύθυνος των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, μιλώντας για το τμήμα του, κατέγραψε τη θεαματική αύξηση των παιδιών που συμμετέχουν, ενώ προανήγγειλε την δημιουργία εφηβικού τμήματος ποδοσφαίρου. Κλείνοντας, περιέγραψε το τμήμα υποδοχής στο οποίο εντάσσονται τα παιδιά που ξεκινούν για πρώτη φορά, ενώ ενημέρωσε για τα τουρνουά που οργανώνει ο ΑΟΝΣ ο ΜΙΛΩΝ, αλλά και για αυτά στα οποία φιλοξενήται.  
 

Εκδήλωση για τα 150 χρόνια από την Γέννηση του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Εστία Νέας Σμύρνης.Εκδήλωση και ρεπορτάζ
Εκδήλωση για τα 150 χρόνια από την Γέννηση του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Εστία Νέας Σμύρνης.Εκδήλωση και ρεπορτάζ

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στην Εστία της Νέας Σμύρνης και στην αίθουσα Πάνος Χαλδέζος βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr, όπου η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, ο Δήμος Νέας Σμύρνης και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος συνδιοργάνωσαν εκδήλωση για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ελευθέριου Βενιζέλου.
Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος  μίλησε για την ιστορία του Ιδρύματος, την έδρα του, αλλά και την συνεισφορά του ελληνικού κράτους στην λειτουργία του.
Ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης, Γιώργος Μαριδάκης, αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες  εκδηλώσεις στη μνήμη του Ελευθέριου Βενιζέλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς πανελλαδικά. Επίσης, ανέπτυξε τη συνεισφορά της Παγκρητίου Ένωσης σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων σε αντίστοιχες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ελ.Βενιζέλου.
Η Ράνια Παπαδημητρίου, Ταμίας της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης και μέλος της χορευτικής ομάδας της Ένωσης, μίλησε για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και για τις επερχόμενες εκδηλώσεις της Ένωσης μέχρι το τέλος της χρονιάς.  

Ανακοίνωση Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης
Ανακοίνωση Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης

Εργαζόμενη, αυτοαπασχολούμενη, άνεργη, συνταξιούχα,
Η υγεία διαμορφώνεται από την εμβρυϊκή ηλικία του ανθρώπου μέχρι και το γήρας. Επηρεάζεται άμεσα από το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων, τις συνθήκες εργασίας, κατοικίας, την επάρκεια και ποιότητα της διατροφής, τις περιβαλλοντικές συνθήκες, την άθληση κλπ. Ιδιαίτερα σήμερα σε συνθήκες καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, η φτώχεια, η ανεργία, οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις, το άγχος, η ανασφάλεια, φθείρουν ανεπανόρθωτα την σωματική και ψυχική υγεία.
Στη στρατηγική υγείας 2014 – 2020 της ΕΕ οι βασικοί άξονεςτης πολιτικής υγείας και του Υγειονομικού Συστήματος βασίζονται στη λογική «κόστους – οφέλους». Δηλαδή συρρίκνωση και υποβάθμιση του Δημόσιου Τομέα και ενίσχυση του επιχειρηματικούτου χαρακτήρα με την αύξηση πληρωμών από τους ασθενείς, ενίσχυση του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα και αναγνώριση της ανταγωνιστικότητας ως κριτήριο ανάπτυξης και του υγειονομικού συστήματος.
Αυτό που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οικογένεια στην Υγεία είναι υποβαθμισμένες και ανεπαρκείς δημόσιες μονάδες, μακροχρόνιες αναμονές στα ραντεβού, πληρωμές για τις επισκέψεις, συμμετοχές στα φάρμακα, φακελάκια που οδηγούν όσους έχουν δυνατότητα πληρωμής στον ιδιωτικό τομέα και τους υπόλοιπους στα «δίκτυα» ή στα «κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία» με υποτυπώδεις υπηρεσίες και ενίσχυση του εθελοντισμού που εξασφαλίζουν όχι την υγεία των εργαζόμενων, αλλά την απλή επιβίωσή τους, τόσο που να διατηρούν την ικανότητά τους για εργασία χωρίς να αντιδρούν, να διεκδικούν δικαιώματα, μέτρα που καλύπτουν τις σύγχρονες υγειονομικές τους ανάγκες.
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
 
► Αποκλειστικά Δημόσιο Δωρεάν Σύστημα Υγείας με ενταγμένη μέσα σε αυτό την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ)δηλαδή την πρόληψη, το Κέντρο Υγείας, τον οικογενειακό γιατρό, τον παιδίατρο με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Κατάργηση των ορίων σε διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, νοσηλεία και φάρμακα, γενικά κατάργηση κάθε πληρωμής για υγεία – φάρμακα (5€ στα νοσοκομεία, 1€ για συνταγή).
► Δωρεάν εμβολιασμοί σε όλα τα παιδιά και τις νέες γυναίκες για τον καρκίνο της μήτρας.
► Δωρεάν όλες οι προληπτικές εξετάσεις σε όλες τις γυναίκες.(ΠΑΠ τεστ, μαστογραφία). Για τις έγκυες όλος ο προγεννητικός έλεγχος και όλη η διαδικασία (εξετάσεις, φάρμακα, επέμβαση), δωρεάν για όσα ζευγάρια χρειάζονται την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
► Καμία συγχώνευση ή κατάργηση Δημόσιων Κέντρων Υγείας (ΚΥ), παραρτημάτων και προνοιακών ιδρυμάτων. Αντίθετα ανάπτυξή τους για την κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών.
► Πρόσληψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με πλήρη και μόνιμη σχέση εργασίας.
► Επαναχορήγηση του επιδόματος τοκετού σε όλες τις γυναίκες (κατάργηση της απάνθρωπης και οπισθοδρομικήςυποχρέωσης για γέννα στο σπίτι) και των επιδομάτων σε ΑΜΕΑ, χρονίως πάσχοντες, πολύτεκνες γυναίκες, μονογονεϊκές οικογένειες.  
► Άμεση λήψη μέτρων Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, κ.λπ. από γιατρούς εργασίας και τεχνικούς ασφάλειας που θα ανήκουν σε κρατικό σώμα και όχι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.
► Λειτουργία των υπηρεσιών νοσηλείας και φροντίδας στο σπίτι με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
►  Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους ανέργους και τις οικογένειές τους.

Διαδήλωση ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα και τη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας,την Τετάρτη 22/10
Διαδήλωση ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα και τη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας,την Τετάρτη 22/10

γράφει Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Η Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης συμμετέχει στην Διαδήλωση ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα και τη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας,τη Τετάρτη 22/10 στις 18:00 στα Χαυτεία (Σταδίου & Αιόλου)

Παρουσίαση Ομάδων Βόλει Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης για την χρονιά 2014-15
Παρουσίαση Ομάδων Βόλει Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης για την χρονιά 2014-15

Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης
Στην πλατεία Νέας Σμύρνης και στο club-café Mugshot, ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε την παρουσίασε των ομάδων βόλεϊ αντρών και γυναικών. Σε μία βραδιά γιορτής, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Πανιωνίου διασκέδασαν, γνωρίστηκαν με αρκετούς Νεοσμυρνιώτες και μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια, τις φιλοδοξίες τους, ευχόμενοι για τη νέα αθλητική χρονιά.
Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου, εκπροσωπήθηκε μεταξύ άλλων από τον Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Αφεντουλίδη και το Γραμματέα του Συλλόγου, Δημήτρη Μιχαηλίδη.
Η Φωτεινή Μπίσκου, αθλήτρια βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε αισιόδοξη για τη νέα αθλητική χρονιά, τονίζοντας πως με επιμονή και υπομονή η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.
Ο Μάριος Βλαβιανός, αθλητής βόλεϊ του Συλλόγου, ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας για φέτος είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, θεωρώντας ότι η ομάδα διαθέτει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται.  
Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, αφού ανέπτυξε την ιστορία, τους στόχους και τις υποδομές του Σωματείου, μιλώντας για τα τμήματα βόλεϊ, ανέλυσε την προσπάθεια ανάδειξης νέων παικτών από τα τμήματα υποδομής. Παράλληλα, εκτίμησε ότι με το υλικό που διαθέτουν οι ομάδες βόλεϊ, μπορούν στο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν στην Α1 κατηγορία.
Τέλος, η Αγγελική Οικονομάκη, αθλήτρια βόλεϊ του Συλλόγου, αφού ευχήθηκε υγεία για τον εαυτό της και τις συναθλήτριές της, οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας στην πρώτη τετράδα της κατηγορίας, ενώ δεν απέκλεισε καθόλου και την πιθανότητα η ομάδα βόλεϊ του «Ιστορικού» να αγωνίζεται του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια της Α1 του ελληνικού βόλεϊ.
 

Μιλήστε μαζί μας Τώρα Ζωντανά - Κάντε Κλίκ στο Skype Me™!