Το μεγαλύτερο webradio της πόλης είναι online!. Ακουσε ο,τι να'ναι με εμφαση στο μπλαμπλα και μουσική που παίζει ολημερίς ολημερίς οληνυχτίς. Θέλεις να μιλήσεις με καποιον παραγωγό? No problem! Αρκει να ακούς την φωνούλα του απο τον Radio String! 

Τελευταία Άρθρα

Γιάννης Θωμάκος , Αρχηγός Πόλο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ 'Στόχος μας καλύτερη Κατάταξη από Πέρυσι'
Γιάννης Θωμάκος , Αρχηγός Πόλο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ 'Στόχος μας καλύτερη Κατάταξη από Πέρυσι'

Γράφει ο Αντρέας Λεκάκης
Στο club café Mugshot έγινε η παρουσίαση της ομάδας Πόλο Αντρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. για την αγωνιστική σαιζόν 2014 – 2015.
Η ομάδα του αθλητικού ρεπορτάζ της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr ήταν φυσικά εκεί.
Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων ήταν φυσικά οι παίκτες της ομάδας πόλο, έφοροι και εκπρόσωποι της διοίκησης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ομάδας του γυναικείου πόλο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
Ο Γιάννης Θωμάκος, αρχηγός της ομάδας πόλο, δήλωσε ότι «θα είναι μία δύσκολη χρονιά για μία αρκετά νεανική ομάδα με αλλαγές προσώπων.» Οριοθετώντας δε τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, μας είπε ότι φιλοδοξούν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση συγκριτικά με την περσινή όγδοη κατάταξη, αποφεύγοντας παράλληλα και το νέο θεσμό των play out.
Η Τζουλιάνα Χατζηδάκη, αρχηγός της ομάδας πόλο γυναικών, δήλωσε ότι η κατηγορία που συμμετέχει το γυναικείο τμήμα είναι εξίσου δύσκολη με την Α2, ενώ η άνοδος στην υψηλότερη κατηγορία θα κριθεί από τα αποτελέσματα κάποιων αγώνων κλειδιά.
Τέλος, ο Άκης Τοροσιάδης, έφορος του τμήματος, θεώρησε πως η χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη, ευελπιστώντας πως τα νέα παιδιά της ομάδας θα επιτύχουν τουλάχιστον την παραμονή στην κατηγορία. 

Next-The Store,στην Καλλιθέα.Είδαμε,φορέσαμε και ψωνίσαμε Μοντέρνα
Next-The Store,στην Καλλιθέα.Είδαμε,φορέσαμε και ψωνίσαμε Μοντέρνα

Γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη
 
Στο κατάστημα ενδυμάτων Next The Store στην Καλλιθέα, στην Δημοσθένους 235 – 237, βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.
Ρούχα, ρούχα, ρούχα!
Για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί με πολύ όμορφα διακοσμημένες βιτρίνες σε ιδιαίτερα μεγάλο χώρο και φυσικά, σε πάρα πολύ προσιτές τιμές.
Η Εύα Χατζημπίνου, συνιδιοκτήτρια του καταστήματος, μας μίλησε για την επιχείρηση, τη φιλοσοφία και γενικότερα το concept του Next The Store.
Φυσικά δεν έλλειπαν όμορφες γυναικείες αλλά και αντρικές παρουσίες που δοκίμασαν και αγόρασαν την τελευταία λέξη της μόδας.
Next The Store, είδαμε, φορέσαμε, ψωνίσαμε μοντέρνα και άνετα ρούχα για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί και σε τιμές … πραγματικά έκπληξη!

ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Μίλωνα Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Β’ Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τέννις στη μνήμη του εκλιπόντος φίλου και μέλους του τμήματος Ιατρού Μπάμπη Σακαλίδη
ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Μίλωνα  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Β’ Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τέννις στη μνήμη του εκλιπόντος φίλου και μέλους του τμήματος Ιατρού Μπάμπη Σακαλίδη

• ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ – Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Α.Ο.Ν.Σ Ο ΜΙΛΩΝ - Α.Ο. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ : 3 – 0 (25-23,25-18,25-20)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - Α.Ο.Ν.Σ Ο ΜΙΛΩΝ : 1 - 3

 

• ΒΟΛΛΕΥ ΕΦΗΒΩΝ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ / Α ́ΦΑΣΗ

 

• ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Β ́ΕΘΝΙΚΗ / Β ́ΟΜΙΛΟΣ ΕΣΠΕΔΑ

 

Α.Ο.Ν.Σ Ο ΜΙΛΩΝ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ : 3 - 2

 

• ΒΟΛΛΕΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ / Α ́ΦΑΣΗ

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ - Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ : 3 - 0

 

• ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ / 

 

Α ́ΦΑΣΗ

 

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ(Α) - Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ(Α) : 3 - 0

 

ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ(Β) - Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ(Β) : 1 – 3

 

Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ(Γ) – ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ(Β) : 3 - 0

 

Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ – ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ : 62 - 65

 

Με σκόρ 5 νίκες και 2 ήττες, η ομάδα του ΜΙΛΩΝΑ κατέχει την 2η βαθμολογίας.

 

ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ : 54 - 48

 

• ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ́ ΕΣΚΑΝΑ

 

• ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ́ ΕΣΚΑΝΑ

 

• ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ́ ΕΣΚΑΝΑ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ : 44 - 68

 

• ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Β’ Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τέννις από 25/10/14 έως 12/11/14, στη μνήμη του εκλιπόντος φίλου και μέλους του τμήματος, Ιατρού Μπάμπη Σακαλίδη. Την λήξη του Πρωταθλήματος ακολούθησαν απονομές στους νικητές, απονομή αναμνηστικής – τιμητικής πλακέτας στην Οικογένεια του Εκλιπόντος και γεύμα στο Κυλικείο του Συλλόγου. Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ράπτης Δημήτρης, ο Γενικός Γραμματέας κος Σακελλαρίδης Μιχάλης ο Ταμίας κος Τζαννής Ιωάννης και ο Αντιπρόεδρος κος Γκρέκας Βρανάς. 

 

Νικητές κατηγοριών 

 

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

 

 Νικητής Πρίγκος Γιάννης 

 

 Νικητής Παντελίδης Γιώργος 

 

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

 

 Νικήτρια Ξυδιά Ευθυμία 

 

 Νικήτρια Χρυσανθοπούλου Αλίκη

 

ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 

 

οι Νικητές Πρίγκος – Μαυρίδης 

 

 Νικητές Ευαγγελίου – Αρβανιτίδης 

 

ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

 

 Νικήτριες Χρυσανθοπούλου – Πανουργιά 

 

 Νικήτριες Λάρδα – Ξυδιά 

 

ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ 

 

 Νικητές Ταπραντζής – Ξυδιά 

 

 Νικητές Χατζηστογιάννης - Χουζούρη 

 

CONSOLATION

 

 Νικητής Μωραϊτίνης Θανάσης

 

 Νικητής Χανιωτάκης Αντώνης 

 

Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία του Πρωταθλήματος και από την Επιτροπή 

 

Αγώνων, που αποτελείτο από τους κ.κ. Ευαγγελίου Ακύλα, Χατζηστογιάννη 

 

Δημήτρη, Διακίδη Νίκο, Γεωργίου Σταύρο, καθώς επίσης και από τη Γραμματεία Κα 

 

Παναγοπούλου Ιουλία. 

 

Μην ξεχάσετε παρακαλώ να προσθέσετε το σήμα του Συλλόγου.

Παρουσίαση Παραδοσιακού Κρεοπωλείου Κουφόπουλου, Αγχιάλου 31 στην Νέα Σμύρνη
Παρουσίαση Παραδοσιακού Κρεοπωλείου Κουφόπουλου, Αγχιάλου 31 στην Νέα Σμύρνη

Γράφει η Ευαγγελία Ουζουνίδου
 
Στο παραδοσιακό κρεοπωλείο του Πέτρου Κουφόπουλου στην Αγχιάλου 31 στη Νέα Σμύρνη και στη εκδήλωση για την παρουσίαση των παραδοσιακών του προϊόντων βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr.
Πολύς κόσμος μέσα και έξω από το κατάστημα γεύτηκε φρέσκα και τυποποιημένα παραδοσιακά προϊόντα Νάξου, ανάμεσα στα οποία ήταν φρεσκοψημένα σουβλάκια, κεμπάπ και αρνί σούβλας.
Ο Πέτρος Κουφόπουλος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια ο πατέρας του και συνεχίζει ο ίδιος, διευκρίνισε ότι τα κρέατα είναι ελληνικά, ενώ τόνισε πως στο κατάστημα οι πελάτες μπορούν να βρουν επίσης τυροκομικά προϊόντα Νάξου και κρασιά Νεμέας, ζυμαρικά και ποικιλία dressing από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Φυσικά, η οικογένεια Κουφόπουλου κατάγεται από τη Νάξο και προτιμάει τα προϊόντα του νησιού και λόγω καταγωγής.
Κατεβαίνοντας την Αγχιάλου, αν για κάποιο λόγω δεν εντοπίσετε το παραδοσιακό κρεοπωλείο του Πέτρου Κουφόπουλου … ακολουθήστε τις μυρωδιές!

Πρόσκληση στην εκδήλωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”
Πρόσκληση στην εκδήλωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”

Την Παρασκευή  21 Νοεμβρίου  2014 και ώρα 5μ.μ. ο Δήμος Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών  προσκαλεί όλους τους συλλόγους  και τους φορείς του Δήμου στο 2ο φόρουμ συζήτησης για την απασχόληση και την τοπική ανάπτυξη. Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος ΤΟΠΣΑ  της Ν. Σμύρνης  «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση στο Δήμο Νέας Σμύρνης ». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου  Ν. Σμύρνης ( 2ας Μαΐου 8, Πλατεία Ν. Σμύρνης, -πάνω από τα Goody’s)  
 
Η συμμετοχή σας σε αυτή τη συνάντηση κρίνεται απαραίτητη για την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων μεταξύ όλων των φορέων της Ν. Σμύρνης σε θέματα απασχόλησης και για την προώθηση του προγράμματος ΤΟΠΣΑ μέσα από την σύναψη συμφώνων συνεργασίας.
 
 
                                                                                                   

Μιλήστε μαζί μας Τώρα Ζωντανά - Κάντε Κλίκ στο Skype Me™!