Το μεγαλύτερο webradio της πόλης είναι online!. Ακουσε ο,τι να'ναι με εμφαση στο μπλαμπλα και μουσική που παίζει ολημερίς ολημερίς οληνυχτίς. Θέλεις να μιλήσεις με καποιον παραγωγό? No problem! Αρκει να ακούς την φωνούλα του απο τον Radio String! 

Τελευταία Άρθρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 7η της 17/4/2014 Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 7η της 17/4/2014 Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης

γράφειο Κώστας Πούλιος, πρόεδρος δημοτικου συμβουλίου Νέας Σμύρνης
Σας παρακαλώ να προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος)  την M. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00’, για να συνεδριάσουμε και να αποφασίσουμε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10 για τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 
 
1ο ΘΕΜΑ :      Δ’ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
 
2ο ΘΕΜΑ :      Δ’ Τροποποίηση στοχοθεσίας του Δήμου για το οικ. έτος 2014.
 
3ο ΘΕΜΑ :      Δ’ Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) για το οικ. έτος 2014.
 
4ο ΘΕΜΑ :      Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού Δήμου Νέας Σμύρνης του Δ’ τριμήνου 2013.
 
5ο  ΘΕΜΑ :     Έγκριση Β’ Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 του ΝΠΔΔ «ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ».
 
6ο  ΘΕΜΑ :     Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού #3.528,99# € που αφορά αναδρομικά αναστολής καθηκόντων υπαλλήλου του Δήμου μας.
 
7ο  ΘΕΜΑ :     Λήψη απόφασης για τον ορισμό τέλους χρήσης κοινοχρ. χώρου για το κουβούκλιο του περιπτέρου που καταλαμβάνει η κατασκευή του σύμφωνα με την υποπαρ. Στ2 του Ν. 4093/2012 περί θεσμικού πλαισίου των περιπτέρων.
 
8ο ΘΕΜΑ :      Aποδοχή του ποσού #110.209,56# € για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων του Δήμου Νέας Σμύρνης, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης για Σχολικό Τροχονόμο Α’ εξαμήνου 2014 – Κατανομή και διάθεση του ποσού των #110.044,25# € στις Ε.Σ.Ε. του Δήμου Νέας Σμύρνης.
 
9ο ΘΕΜΑ :      Απαλλαγή προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής καταλόγου ΚΟΚ 2001.
 
10ο ΘΕΜΑ :    Διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών.
 
11ο ΘΕΜΑ :    Διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών.
 
12ο ΘΕΜΑ:     Διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών.
 
13ο ΘΕΜΑ :    Διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών.
 
14ο ΘΕΜΑ:     Διαγραφή χρεώσεων από Βεβ. Καταλόγους παρελθόντων ετών.
                                               
15ο ΘΕΜΑ :    Διενέργεια διαδικασίας  με διαπραγμάτευση και την απευθείας ανάθεση της «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του». Αρ. Μελ.: 81/2013.
 
16ο ΘΕΜΑ:     Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ».
 
17ο ΘΕΜΑ:     Έγκριση και διάθεση πίστωσης που αφορά αναδρομικά επιδόματος θέσης υπαλλήλου του Δήμου μας.
 
                                                                         Νέα Σμύρνη  11 Απριλίου 2014
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
 
                                                         ΠΟΥΛΙΟΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δελτίο τύπου από ομιλία Πάντου - Δούρου στη Νέα Σμύρνη
Δελτίο, τύπου, ομιλία, Πάντου, Δούρου,Νέα, Σμύρνη

Ισχυρό Μήνυμα στην Προεκλογική Εκδήλωση Πάντου - Δούρου
«Αλλάζουμε το δήμο, την περιφέρεια, τη χώρα»
 
Παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου η κοινή προεκλογική συγκέντρωση της Στροφής Νέας Σμύρνης και της Δύναμης Ζωής για την Περιφέρεια Αττικής, με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Σμύρνης Παναγιώτη Πάντο και την υποψήφια περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.
Μεταξύ πολλών άλλων, το παρών στον αγώνα για μια ταυτόχρονη, μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Ν. Σμύρνης και στην Περιφέρεια Αττική έδωσαν άνθρωποι από τη γενιά της ΕΠΟΝ και της αντίστασης, όπως ο Βασίλης Λασκαρίδης, η Βούλα Κοτσίδου, η Έλλη Αγριγιαννάκη, η Ολυμπία Στεργίου και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, και μαζί τους πολλοί άνθρωποι με ενεργό συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά ζητήματα εδώ και πολλά χρόνια, όπως ο Βασίλης Ανυφαντής, η Χρύσα Τσοκάκη, η Έλλη Ζάννου, η Ερμίνα Κυπριανίδου. Παρόντες επίσης ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής και οι βουλευτές Δημήτρης Τσουκαλάς και Βασιλική Κατριβάνου.
Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Πάντος άσκησε κριτική στον Στ. Τζουλάκη και τον Γ. Κουτελάκη που «έχουν χωρίσει προσωρινά τους δρόμους τους για να ξανασυναντηθούν μετά τις εκλογές, αφού ακόμη και σήμερα δεν διαφωνούν σε τίποτα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, δεν κάνει καμία κριτική ο ένας στα πεπραγμένα του άλλου. Είναι ουσιαστικά μία και μόνη παράταξη, με στόχο να μονοπωλήσουν τις εκλογές οι θεατρινίστικες αντιπαραθέσεις τους και να μην ανοίξει η συζήτηση για όσα πραγματικά διακυβεύονται. Γι’ αυτό άλλωστε και με τους δύο συντάσσονται η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς και η ΔΗΜΑΡ και κάποιες μικροπαρέες που είχαν ξεμείνει εκτός εξουσίας τα τελευταία χρόνια.
Γιατί όλοι αυτοί ξέρουν τι πραγματικά διακυβεύεται σ’ αυτές τις εκλογές και θέλουν να το κρύψουν από τους Νεοσμυρνιούς. Ξέρουν ότι παίζεται η δυνατότητα του συστήματος να συρρικνώσει κι άλλο το κοινωνικό κράτος, να χαρίσει στους ιδιώτες το ζεστό χρήμα από τα σκουπίδια, να συνεχίσει να ανακυκλώνει την ανεργία με πεντάμηνες και δίμηνες συμβάσεις. Γιατί αν υπάρχει ένα κόμμα που κατεβαίνει ενιαίο σ’ αυτές τις εκλογές, είναι το κόμμα του μνημονίου, το οποίο παίζει τα ρέστα του προκειμένου να κερδίσει η παράταξη Τζουλάκη - Κουτελάκη. Γιατί όποιος και να ’ναι από τους δύο, τη δουλειά τους θα την κάνουν».
Ο Π. Πάντος απηύθυνε στη συνέχεια προς τους άλλους υποψηφίους τα πραγματικά κρίσιμα ερωτήματα αυτών των εκλογών, τα οποία οι ίδιοι αποφεύγουν να απαντήσουν, όπως «οι απευθείας αναθέσεις έργων και η αδιαφάνεια στα οικονομικά, οι δίμηνες συμβάσεις στους παιδικούς σταθμούς εξαιτίας της επιλογής της δημοτικής αρχής επί 16 χρόνια να μην προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό, τα χαλασμένα και με εμπόδια πεζοδρόμια που θέτουν κινδύνους για μητέρες, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία, αλλά και η ανεργία των νέων, η τοπική οικονομία, η αδυναμία πρόσβασης σε περίθαλψη για πολλούς κατοίκους, ακόμη και παιδιά».
Όπως επισήμανε, η Στροφή Νέας Σμύρνης επιδιώκει έναν ριζικό αναπροσανατολισμό των προτεραιοτήτων του δήμου, ώστε να είναι εκπρόσωπος των πολιτών και όχι υπάλληλος της κυβέρνησης. Παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της παράταξης για όλους τους τομείς (κοινωνική αλληλεγγύη, διαφάνεια, συμμετοχή πολιτών, σχολεία, τοπική ανάπτυξη, αθλητισμός, πολιτισμός) αλλά και το στόχο να αποτελέσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης ισχυρό μέλος σε ένα δίκτυο δήμων που θα θέτουν στο επίκεντρο τους ανθρώπους, ακόμη κι αν αυτό οδηγεί σε σύγκρουση με την κυβέρνηση. Άλλωστε, όπως επισήμανε καταλήγοντας: «Η Στροφή Νέας Σμύρνης λέει ξεκάθαρα, αυτό που είναι ο μεγαλύτερος φόβος των κύριων Τζουλάκη, Κουτελάκη και Στέφου: Θέλουμε να χάσει ο Γιάννης Σγουρός την Περιφέρεια, θέλουμε να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Θέλουμε να αλλάξουμε το δήμο, την περιφέρεια, τη χώρα».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στις σχέσεις της κυβέρνησης με την ακροδεξιά και τον νεοφασισμό. Όπως επισήμανε «ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ευθύς εξαρχής της κρίσης προειδοποιήσει ότι οι μνημονιακές πολιτικές δεν βλάπτουν μόνο την οικονομία, δεν καταστρέφουν μόνο τον κοινωνικό ιστό, σπιλώνουν και συρρικνώνουν τη δημοκρατία. Γιατί η αποκάλυψη για το παρακράτος που φωλιάζει στο Μέγαρο Μαξίμου είναι απλώς η τελευταία πράξη μιας στρατηγικής που σκοπεύει να πλήξει με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς τούτη την περίοδο που διαγράφεται απολύτως ρεαλιστική η δυνατότητα ανάληψης της εξουσίας από την αριστερά».
Όσον αφορά τον Γ. Σγουρό, επισήμανε ότι επί των ημερών του η Περιφέρεια Αττικής «αποτελεί το ιδανικό για τη μνημονιακή κυβέρνηση, γιατί σε τίποτε δεν ενοχλεί την κεντρική εξουσία. Το αντίθετο μάλιστα. Ευθυγραμμίζεται πλήρως με όλες τις κεντρικές επιλογές. Είτε πρόκειται για το Γενικό Ρυθμιστικό Σχέδιο είτε για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. Είτε πρόκειται για το ξεπούλημα του Ελληνικού είτε για την περιστολή πόρων για την αυτοδιοίκηση. Ο απερχόμενος περιφερειάρχης αναδεικνύεται στον πιο υπάκουο μαθητή των πολιτικών λιτότητας υποβαθμίζοντας κάθε κοινωνική πολιτική, κάθε δράση που θα βοηθούσε τους ανέργους σε μια περιοχή όπου η ανεργία πλησιάζει πλέον το 30%».
Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες με την ψήφο τους «να διώξουμε από την πρώτη Περιφέρεια της χώρας το τελευταίο κατάλοιπο της πολιτικής που άνοιξε την πόρτα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Να δείξουμε την έξοδο στον πιο αυθεντικό εκφραστή των πρακτικών και των αντιλήψεων του ΠΑΣΟΚ περί του δημοσίου συμφέροντος. Στον καλύτερο εκπρόσωπο των εργολαβικών συμφερόντων. Να κάνουμε μια νέα αρχή ενάντια στα κάθε είδους συμφέροντα Για μια περιφέρεια Αττικής τριών άλφα: Αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας».

Πρόγραμμα Γαλαξία 2014, 7η Εβδομάδα. Μεγάλη Εβδομάδα,Τόνιος,Τσολάκη
Πρόγραμμα Γαλαξία 2014, 7η Εβδομάδα. Μεγάλη Εβδομάδα,Τόνιος,Τσολάκη

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Η έβδομη εβδομάδα εκδηλώσεων του πολιτιστικού πολυχώρου «Γαλαξίας» ξεκινάει τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου, με τη σοπράνο και ηθοποιό Δέσποινα Τσολάκη να τραγουδάει «ύμνους απ’ όλο τον κόσμο» και ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 16 Απριλίου, με τον Πασχάλη Τόνιο να ερμηνεύει από τη Βυζαντινή Ανθολογία ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, άσματα παραδοσιακά και έντεχνα βασισμένα σε βυζαντινές κλίμακες καθώς και τον «Ύμνο της αγάπης».

Η Κατερίνα Μαμώλη στο Πολιτικό Συμβούλιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος
Η Κατερίνα Μαμώλη στο Πολιτικό Συμβούλιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Στα πλαίσια της πολιτικής μου δραστηριοποίησης, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τη συγκρότηση του Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Πολιτικό Συμβούλιο και Επιτροπή του οποίου είμαι μέλος, μια συλλογική πολιτική προσπάθεια πολιτών με σαφείς ιδεολογικές αρχές, ενεργή πολιτική και κοινωνική δραστηριοποίηση και με επικεφαλή τον πρώην Υπουργό, Στέφανο Τζουμακα. Στις 2 Απριλίου πραγματοποιήσαμε και την Πρώτη Σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος
Με εκτίμηση,
Μαμώλη Κατερίνα, Δημοτική Σύμβουλος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Φεβρουάριο του 2010, πήραμε θέση για τις βλαπτικές συνέπειες που θα είχε μια νεοφιλελεύθερη πολιτική για την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες πολίτες. Τέσσερις μήνες πριν την ένταξη της χώρας στο Δ.Ν.Τ. και το πρώτο μνημόνιο. Στη συνέχεια, οργανώσαμε την Κίνηση για Την Προοδευτική Έξοδο από την Κρίση, με θέσεις και δράσεις απέναντι στην ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ και στα νεοφιλελεύθερης έμπνευσης, μνημόνια και μιλήσαμε για την προοδευτική έξοδο από την κρίση και το ανάλογο σχέδιο τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο.
Στις 24.7.2013, τριάντα εννέα (39) χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, δόθηκε προς δημόσια συζήτηση σχέδιο ιδρυτικής διακήρυξης και ύστερα από διάλογο συγκαλέσαμε ιδρυτική συνέλευση στις 26.1.2014 στην Αθήνα, όπου οριστικοποιήσαμε τις θέσεις μας. Στις 21.3.2014 καταθέσαμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το έμβλημα, την ιδρυτική διακήρυξη με υπογραφές ιδρυτικών μελών και την δήλωση ίδρυσης του Σοσιαλιστικού Κόμματος, με έδρα την Αθήνα, όπου μεταξύ των άλλων, αναφέρουμε ότι: «Η οργάνωση και η δράση του Σοσιαλιστικού Κόμματος που ιδρύουμε, επιδιώκουμε να υπηρετεί την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό και με αρχές την Εθνική Ανεξαρτησία, την Λαϊκή Κυριαρχία, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Ισότητα, την Αλληλεγγύη, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Κοινωνική Απελευθέρωση και να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».
ΜΕΛΗ TOY ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
1. Αλεξιάδης Παντελής, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη
2. Βαμβακάς Ιωάννης, Μαθηματικός με DEA στην Μαθηματική Στατιστική Ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Piere et Marie Curie Paris VI, Αγιος Νικόλαος Κρήτης
3. Βλάχου Κλεονίκη, Διεθνολόγος, με μεταπτυχιακά στο Centre d'Etudes Diplomatiques et Stratégiques  και  Univesité Catholique de Louvain στο Βέλγιο, Κωνσταντινούπολη
4. Βυζαντινόπουλος Σπυρίδων, Διδάκτωρ Γεωπόνος, Πανεπιστήμιο Reading του Ηνωμένου Βασιλείου, Θεσσαλονίκη
5. Γουλάρας Παντελής, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με master στη Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και στο Πρόγραμμα KAROLUS στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (E.I.P.A.) - Μάαστριχτ, Ολλανδία,  Βέροια 
6.Κόκκαλης Γεώργιος, Δικηγόρος, π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου.
7. Μαμώλη Κατερίνα Ψυχολόγος- Πολιτική Επιστήμονας με master στην Πολιτική Επικοινωνία, City University of London, Δημοτική Σύμβουλος, Νέα Σμύρνη
8. Μεντζελίδης Γεώργιος, Phd Management, Universidad Azteca, Mix/ Austria, Professor of Management, Universidad Azteca, Mix/ Austria, Γενικός Γραμματέας Δήμου Ζωγράφου
9. Μπόζος Παναγιώτης, Μαθηματικός, Δημοτικός Σύμβουλος, Κηφισιά
10. Ντούσκα Αλεξία, ΤΕΙ Νοσηλευτικής,  με master Health Management Πανεπιστήμιο Uninettuno, Ιταλία, Νοσηλεύτρια Νοσοκομείο Αγ. Όλγα, Ν. Ιωνία
11. Ξύγκης Νικόλαος, Μεταλλειολόγος Ε.Μ.Π., γενική γραμματεία Δημοσίων Έργων, Κυψέλη
12. Παλαιολόγος Ευστράτιος, Πτυχιούχος Οικονομικών Πανεπιστήμιο Σορβόννης, πρώην Διευθυντής Εμπορικής Τράπεζας, Ηλιούπολη
13.Παπαδοπούλου Παναγιώτα, Δικηγόρος, Αθήνα
14. Ρίζος Δημήτριος, Οικονομολόγος με master στο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών, μουσικός, Παλλήνη
15. Ρόκκα Χρυσούλα, Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Γεωπονίας, MBA και ΜΙΒ στα Οικονομικά, Πανεπιστήμιο Βιέννης, Στέλεχος Φαρμακοβιομηχανίας, Νέα Σμύρνη
16. Ρουμελιώτη Νεκταρία, Ζωγράφος ΑΣΚΤ, Εθνικό Μουσείο, Αθήνα
17. Τσόκας Κωνσταντίνος, Διδάκτωρ Οδοντιατρικής, Χειρούργος Οδοντίατρος, Αθήνα
18. Τζανετής Παναγιώτης, Χειρούργος Ιατρός ΕΣΥ, Μαρούσι
19. Τζουμάκας Στέφανος, Δικηγόρος, πρώην Υπουργός, Αθήνα
 
 
Σόλωνος 40, 10672 Αθήνα
Τηλ. Επ. 2103607851
Email: socialistparty.gr@gmail.com
Site: www.socialistparty.gr

''Λάσπη'' με τον Αλέξανδρο Ζαβό, Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Σταύρου Τζουλάκη
''Λάσπη'' με τον Αλέξανδρο Ζαβό, Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Σταύρου Τζουλάκη

γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος
Στην εκπομπή Λάσπη του διαδικτυακού τηλεοπτικού ραδιοφώνου της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr/radiostring, ο Δημήτρης και η Ελπίδα φιλοξένησαν τον Αλέξανδρο Ζαβό, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».
Ο Αλέξανδρος μας μίλησε για την υποψηφιότητά του με την παράταξη του δημάρχου της πόλης, καθώς και τους λόγους για τους οποίους συμπορεύεται με τους συνυποψήφιούς του στην πολιτική μάχη για την κατάκτηση του Δήμου.
Μας θύμισε τον εργασιακό χώρο από τον οποίο προέρχεται, καθώς και την εμπειρία που φέρνει μαζί του και πως αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί στο δήμο Νέας Σμύρνης. Μας μίλησε για τους χώρους που μπορεί να προσφέρει από την επόμενη των εκλογών, εάν φυσικά η δημοτική του παράταξη αλλά και ο ίδιος προτιμηθούν από τους Νεοσμυρνιώτες.
Συζητήθηκαν εκτενώς οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, μεταξύ των οποίων η διάσπαση της δημοτικής αρχής, αλλά και ποια προβλήματα κατά τη γνώμη του χρήζουν άμεσης προσοχής από την επόμενη δημοτική αρχή.
Παρουσιάστηκε πολιτικά αρκετά ενημερωμένος, ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει δηλώσεις στελεχών από την αντίπαλη παράταξη του Γιώργου Κουτελάκη. Παράλληλα, έδειξε με άνεση και ευκολία, ειδικά σε κάποια πολιτικά ερωτήματα, ότι δεν προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις.

Μιλήστε μαζί μας Τώρα Ζωντανά - Κάντε Κλίκ στο Skype Me™!