Το μεγαλύτερο webradio της πόλης είναι online!. Ακουσε ο,τι να'ναι με εμφαση στο μπλαμπλα και μουσική που παίζει ολημερίς ολημερίς οληνυχτίς. Θέλεις να μιλήσεις με καποιον παραγωγό? No problem! Αρκει να ακούς την φωνούλα του απο τον Radio String! 

Τελευταία Άρθρα

ΕΣΤΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014
ΕΣΤΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ  2014

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1-2, 8-9 & 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014,  ΩΡΑ 20.00
Παρουσίαση της κωμωδίας «Ο καλός Στρατιώτης ΣΒΕΪΚ»
του Γιαροσλάβ Χάσεκ από την Θεατρική Ομάδα της ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Σκηνοθεσία - Σκηνογραφία Ανδρέας Ζάκας.
 
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014,  ΩΡΑ 19.00
Ομιλία, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΕΣΤΙΑΣ, από τον κ. Δημήτριο Μπατάγια, Μαθηματικό - Στατιστικολόγο - Ερευνητή Φιλοσοφίας, με θέμα: «Αντίο Αλτσχάϊμερ». Φυσικοί τρόποι και μέθοδοι, για να προλάβουμε την μάστιγα της εποχής μας.
 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014,   ΩΡΑ  18.00
Η  Ένωση Μικρασιατών Αϊδινίου θα παρουσιάσει την εκδήλωση «ΑΪΔΙΝΙ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ». Θα ομιλήσουν οι κυρίες : Μ. Αργυράκη, Π. Κοσσόρα και  Ε. Καπνιά – Αραποστάθη.
(Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης της ΕΣΤΙΑΣ).
 
 
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014,  ΩΡΑ 10.00
Προβολή ντοκιμαντέρ: «Τουρκοκρατία - Πατροκοσμάς».
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014,  ΩΡΑ 8.30
Επίσκεψη στον Ι. Ναό Παντάνασσας Μοναστηρακίου, στο Δημαρχείο Αθηνών και στη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Ν. Μάκρη.
Και οι τρείς προορισμοί έχουν σχέση με τον αείμνηστο μεγάλο Μικρασιάτη Αγιογράφο και πεζογράφο Φώτη Κόντογλου.
 
 
ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014,   ΩΡΑ  17.30
Λογοτεχνικό Σαλόνι
Παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γ. Καπράνου με τίτλο «Η δοκιμασία 1922-1945».
Θα ομιλήσουν η κα Νατάσα Μποζίνη, ιστορικός – ερευνήτρια – δημοσιογράφος και ο συγγραφέας κ. Γ. Καπράνος. Θα συντονίσει ο κ. Α. Ζάκας.
 (Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης της ΕΣΤΙΑΣ).
 
ΤΕΤΑΡΤΗ  19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014,   ΩΡΑ 18.00
Το απογευματινό τσάϊ της «ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ». Επίδειξη μόδας
με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο συνθέτης και ερμηνευτής κ. Πασχάλης Τόνιος.
Πληροφορίες στη Γραμματεία τηλ. 210 9333702.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014,  ΩΡΑ 18.00
Αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας (1814 - 2014).
- Ομιλήτρια η κα Θεοδώρα Λούφα – Τζοάννου, δημοσιογράφος , συγγραφέας, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, με θέμα :
«Η ιστορική πορεία της Φιλικής Εταιρείας».
- Η θεατρική ομάδα του 8ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΕΣΤΙΑ»
θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο της κας Θ. Λούφα – Τζοάννου,
με τίτλο: «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ».

''Art News Good News'',με ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας Εστίας Νέας Σμύρνης
''Art News Good News'',με ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας Εστίας Νέας Σμύρνης

γράφει ο Δημήτρης Κράλογλου
Κοντά μας είχαμε τον Δημήτρη Τακτικό και την Σπυριδούλα Τσίπουρα, ερασιτέχνες ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας της Εστίας Νέας Σμύρνης. Μιλήσαμε για τη συμμετοχή τους στην ερχόμενη θεατρική παράσταση της Εστίας, “Ο καλός στρατιώτης Σβέικ”, όπου ο μεν Δημήτρης τακτικός ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο, η δε Σπυριδούλα Τσίπουρα υποδύεται την “μοιραία” Κάττυ Βρέντελ. Συζητήσαμε σε πολύ ζωντανό κι ευχάριστο κλίμα για την προετοιμασία του έργου, τις ιδιαιτερότητες των ρόλων και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, αλλά και γενικότερα για την πορεία της θεατρικής ομάδας.

''Πολιτιστικές Διαδρομές Χθες και Σήμερα '' , με την Πρόεδρο της Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης Ράνια Χρυσοχοίδου
''Πολιτιστικές Διαδρομές Χθες και Σήμερα '' , με την Πρόεδρο της Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης Ράνια Χρυσοχοίδου

Γράφει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
 
Στην εκπομπή «Πολιτιστικές Διαδρομές Χθες και Σήμερα» του τηλεοπτικού διαδικτυακού ραδιοφώνου της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr/radiostring, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και εκτάκτως ο Δημήτρης Πετρόπουλος φιλοξένησαν τη Ράνια Χρυσοχοϊδου – Κανάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης – Δάφνης – Αγίου Δημητρίου «η Μαύρη Θάλασσα».
Η Πρόεδρος μας μίλησε για το διαχρονικά ενδιαφέρον θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και τις πολιτιστικές μάχες που οι απανταχού σύλλογοι Ποντίων δίνουν για αυτό. Επιπλέον, μίλησε για τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Ένωσης στη Νέα Σμύρνη αλλά και για το κοινωνικό έργο που η Ένωση σιωπηρά προσφέρει. Ανέλυσε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις των Ελλήνων του Πόντου τόσο στις χαμένες πατρίδες όσο και αλλού, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε θέματα πολιτισμού και παράδοσης που διατηρούνται ακόμα και σήμερα.
Κλείνοντας υπενθύμισε το πολιτιστικό πρόγραμμα της Ένωσης και ευχαρίστησε το www.nstv.gr για την υποστήριξη που προσφέρει στην Ένωση Ποντίων αλλά και στους υπόλοιπους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης. 

Το μπαλάκι πλέον στις παρατάξεις και τα επιτελεία τους για το θέμα του γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης
Το μπαλάκι πλέον στις παρατάξεις και τα επιτελεία τους για το θέμα του γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης

Το παρακάτω email αποστάλθηκε στους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων καθώς δεν έχει ληφθεί κάποιο μέτρο και πιθανότατα να αγνοούν το πρόβλημα πλην της Στροφής Νέας Σμύρνης
 
Κύριοι επικεφαλής των πολιτικών παρατάξεων και υπεύθυνοι τύπου
 
Το θέμα με την ανακοίνωση στα δημοτικά γυμναστήρια που διαχωρίζει τις ώρες προσέλευσης για εκείνους που πληρώνουν και εκείνους που βρίσκονται σε ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών και ανθρώπων έχει πάρει μεγαλειώδεις διαστάσεις δεδομένου ότι όχι μόνο τοπικά μέσα πανελλαδικής και παγκόσμιας εμβέλειας το αναμεταδίδουν αλλά και ΜΜΕ εκτός των συνόρων της Νέας Σμύρνης έχουν δώσει την πρέπουσα σημασία.
 
Επιπλέον η κοινή γνώμη είναι ανάστατη και διερωτάται αφενός για ποιόν λόγο δεν έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα ρατσισμού άμεσα και αφετέρου για ποιο λόγο οι παρατάξεις κωφεύουν στην κοινωνική κατακραυγή και δεν λαμβάνουν θέση επί του θέματος. Από την τελευταία πρόταση εξαιρείται η παράταξη Στροφή Νέας Σμύρνης η οποία έχει λάβει θέση 3 μέρες μετά την πρώτη επίσημη δημοσίευση του nstv.gr θέση για το συμβάν.
 
Παρακαλείστε, αν  έχετε την καλή διάθεση να πάρετε θέση για τα τεκταινόμενα και για την άδικη και ρατσιστική ή όχι κατά την αντίληψη σας θέση της υπευθύνου των δημοτικών γυμναστηρίων άμεσα και πριν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο καθώς και τις λύσεις που προτείνετε για να επιλυθεί το πρόβλημα. Υπάρχει η κοινωνική αντίληψη ότι τέτοιου είδους θέματα έχουν την τάση να «θάβονται» στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να διατηρηθούν πολιτικές ισορροπίες.
 
 
Αναμένουμε τις θέσεις ώστε να δημοσιευτούν άμεσα προς ενημέρωση του λαού της Νέας Σμύρνης
 
Nstv.gr team
 
το μειλ αποσταλθηκε στους info@syrizans.gr; Δημοτική κίνηση Στροφή Νέας Σμύρνης (info@strofi-ns.gr); LSNS <laisysns@gmail.com>; alxma (alxma01@gmail.com); 'DN SMYRNI' <dnsmyrni1@gmail.com>; 'Δήμος Νέας Σμύρνης' <dnsmyrni@0149.syzefxis.gov.gr>; 'adpaideias adpaideias' <adpaideias@0149.syzefxis.gov.gr>; 'ΜΑΡΙΑ ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ' <mavamvou@gmail.com>; 'Panayotis Pantos' <panayotispantos@hotmail.com>; 'George Koutelakis' <george.koutelakis@gmail.com>; 'THODORIS KASTORIS' <thodoris.kastoris@on.gr>; 'Ioannis Fragkoulis' <ifragkoulis@yahoo.com>; 'foni n.smyrnis' <nsvoice@yahoo.gr>; 'nsioutas4ds@gmail.com'; 'maria.apergi@hotmail.com'; 'nikosstefos@yahoo.com'; 'a_papaspiridis@ieee.org'

Μιλήστε μαζί μας Τώρα Ζωντανά - Κάντε Κλίκ στο Skype Me™!